Sunday, March 1, 2015

rolanjona feet mask



attention : berminat inbox terus saya @ whatsupp 012 7580997
Kaki tak cantik? Tumit kaki merekah? Kulit kering? Banyak kutikel di jari kaki?
om dapatkan ROLANJONA FEET MASK utk kaki yg lebih cantik, lembut, dan halus! Mengandungi intipati cuka buluh asli, berkesan melembutkan, menyuburkan kulit, mengatasi masalah kaki retak dan kasar, dan mengurangkan bau kaki!






Friday, February 27, 2015

PIL PUTIH SELURUH BADAN PALING BERKESAN

Bila saya makan ini..? Apa yang akan berlaku ?

Saya..Saya.. awak..kamu dan dia..kita berbeza..

pasti result juga berbeza.... Tapi Final result tetap sama..iaitu anda akan mendapat kulit yang putih, gebu mulus dan selamat lagi semakin sihat ( anti cancer dan improve imume system ) .

Wanita A : Tiada masalah kulit... Bila dia makan SW L-Glutathione, dalam 2 minggu warna kulit jadi lebih putih dari warna yang sekarang.

Wanita B : Kulit penuh jerawat subur .. Dalam 2 minggu anda akan perhatikan yang jerawat2 anda semakin kecut dan parut2 anda semakin pudar... Kerja2 pemutihan kulit anda akan bermula lepas masalah kulit anda dipulihkan.

 Lelaki A : Kulit kasar , tebal dan berminyak . Andaakan melihat texture kulit anda menjadi lebit lembut, kurang berminyak san semakin bersinar. amalkan berterusan, anda akan lebih cerah daripada sebelum makan SW.
berapa lama tu...? bergantung kepada ketebalan dan kekasaran kulit anda.

Lelaki B : mungkin seorg artis yg mmg menjaga kulit..Kulit mmg jenis lembut ala2 Nuar jeng... Anda kan terus start putih dalam masa 2minggu uolss..

 Anda dah jelas ya.... Jelas bahawa mengamalkan L-Glutathione 100% akan menjadikan anda lebih best, dari semalam..

Kulit menjadi putih, bersih sihat dan bersinar2.... !

SW adalah L-Glutathione 100% Berkesan .

L-Glutathione adalah Superwhite !


LEBIH LANJUT TENTANG PRODUK KLIK
https://www.facebook.com/pages/Aliza-kasran/173959115948229 

Thursday, February 26, 2015

BABIES BLINKS 5 IN 1

BABIES BLINK 5 IN 1 MURAH ORIGINAL
 (2015 VERSION DENGAN CAMPURAN SERBUK MUTIARA)
 
 
BABIES BLINK 2014 VS 2015
* PENUTUP PUTIH - 2014 VERSION
* PENUTUP PINK - 2015 VERSION

Set babies blink 2014 dan 2015 actually its same...
just no NOT KKM lain dan cream malam serta cream siang SAMA dengan yg DULU...
just we add little bit SERBUK MUTIARA...

utk more flawless..dan kelihatan more shining..
protection skin.....
tu je ye syg2....
Knp no NOT KKM lain???
Sb apa2 brg bila upgrade formula...ofcoz kena submit lain no not...sb bahan2 yg terkandung sudah bertambah.
 
BABIES BLINKS 5 IN 1 dengan 
PACKAGING baru, 
FORMULA baru, 
NOT KKM baru 
HARGA baru 
Upgrade formula,cream adalah sama dengan dulu. 
tapi yang terbaru dicampurkan dengan serbuk mutiara.
Upgarde serbuk mutiara dalam cream siang dan malam, sangat-sangat2 effective !!!
Untuk toner masih kekal yang lama warna oren. 
 
1 SET BABIES BLINKS MENGANDUNGI :
1. Glutacoll soap - 60gm
2. Antibiotic day cream - 20gm
3. Magic night cream - 20gm 
4. Whitening repair serum - 10ml
5. Toner whitening perfect - 40ml
 
 
KANDUNGAN SET BABIES BLINK
99% kandungan set Babies Blink mengandungi :
Pati ibu putih
Krim glutathione
Pati buah berry + susu madu
Tidak mengandungi HIDROQUINON & MERKURI
KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINKS 5 IN 1
- Kesan penggunaan BABIES BLINKS mmg seawal 24jam
- Mengecilkan pori-pori muka 
- Mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih.
- Membantutkan naik jerawat/matikan jerawat
- Menghilangkan jeragat
- Melembapkan kulit seperti chewing gum
- Membekalkan pencerahan dan kesan yang sangat cepat agar kulit kelihatan bersinar 
- Mengimbangkan kesan minyak berlebihan pada kulit wajah
CARA GUNA BABIES BLINK SET
1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.
2. Guna toner untuk menutup pori-pori wajah
3. Pagi : Apply serum guna tangan sikit dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan.
Malam : Apply serum guna kat tangan dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.
TIP
- UNTUK KULIT EXTRA KERING : MIX KAN SIKIT KRIM SIANG DENGAN AIR
- UNTUK KULIT BERMINYAK & BERJERAWAT : MAINTAIN SAHAJA, TP KALAU TERLALU BERMINYAK, KRIM MALAM SELANG-SELANGKAN means xyh pkai tiap2 mlm..
Toner pkai b4 cream malam.. elakkn pkai dskeliling mata.. 
✔cream siang warna kuning 
✔cream mlm warna putih
CEPAT!!! CEPAT!!!
KESAN SEAWAL 24JAM!!!!
TERNYATA BERKESAN 
PASTI ORIGINAL!!!!
READY STOCK....!!! 


HARGA BABIES BLINK NEW VERSION (DGN SERBUK MUTIARA) : 

1 SET RM95 (sm) / RM100 (ss)
1 SET RM70 (sm) / RM75 (ss)
FREE POSLAJU

Wednesday, February 25, 2015