Friday, December 12, 2014

L-GLUTATHIONE









L-GLUTATHIONE tu apa..? Pernah dengar tak...?
Kalau tanya org Malaysia, org hospital aje ramai yg tahu
Kalau org2 biasa..org2 yg suka membaca about beauty aje yg tahu..
Anda nak tahu..?
Bahasa yg simple... L-Glutathione nama panjang..Nama pendek L-Gluta.
L-Gluta ini adalah vitamin yg digunkan dlm produk2 kecantikkan supaya pengguna yg makan produk akan mendapat kulit yg putih bersih.
Tapi, biasanya mereka letak 10% aje L-gluta.
sikit aje...
Kalau nak cepat2 putih...kena beli L-Gluta Pure 100%
HANYA ada satu aje di Malaysia..
iaitu SUPERWHITE L-GLUTATHIONE
siap ada hologram KKM malaysia lagi.... ( Y)
no KKM --> MAL 14055059 NC
Baca sini :
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
"SAYA NAK KULIT PUTIH YG GERENTI BERKESAN ! "
" Dah byk produk saya makan, minum, bancuh, kunyah2..semuanya sama aje...kesan lambat..Kandungan L-Gluta sikit sgt... Lambat lah putihnya ! "
" Tolong Jangan mainkan perasaan saya dgn testimonial2 nak putih tu "
" Lagi satu.. Saya ini allergik cologen..kalau makan..gatal2 satu badan... Semua produk baru kenapa bubuh cologen...? "
PENCARIAN SAYA TELAH BERAKHIR di SINI !!!!
YEAHHH>>> Happy result.... Happy Customer.... dgn makan 100% L-Glutathione iaitu Pil Putihkan Kulit....Sangat BERKESAN DAN SELAMAT uollsss !
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mengapa Anda Perlu Memilih Superwhite ?
- Kandungan adalah 100% L-Glutathione, L-Gluta adalah bahan aktif utk putihkan kulit.. TANPA L-Gluta , TAK akan BERKESAN.
- TIADA campuran cologen yg boleh gatal2 kulit kalau alergik !
- Dos yg berkesan dgn pantas dan selamat utk cantik & putihkan kulit
-Diformulasi oleh pakar di Jepun
-Bahan mentah kualiti AAA
-Dijamin Suci dan selamat
-Kilang ada GMP
-Halal kerana Bahan & kapsul daripada tumbuhan
-Kesan pencerahan kulit muka dan badan yg Berpanjangan
-Selama 4 tahun, TIADA kesan sampingan dilaporkan
- Dijamin mendapat kesan pencerahan 1 tone dalam masa seminggu
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kebaikan mengamalkan Superwhite L-Glutathione
1. Parut2 jerawat, jeragat dan pigmentasi semakin Hilang
2.Kulit sihat,segar dan sekata
3.Kulit tegang gebu mulus & anjal
4.Lingkaran bawah mata berkurangan
5.Kulit kekal awet muda dan remaja
6.Kulit bersinar2 pinkish !
GERENTI PUTIH ..Kami Jamin ada akan kata inilah TERBAIK yg pernah anda makan !
++++++ KULIT ANDA bertukar wARNA putih ! SELURUH MUKA DAN BADAN ! ++++++++++++++++
==============================================
Baca INI : KISAH BENAR DI MALAYSIA !
" Cth :- Akak, kawan saya pon ada jual produk mcm ini rm88 aje.."
Produk A berharga RM 88 utk 10% gluta
Pil Superwhite Rm180 untuk lagi EXTRA 90% gluta tau ?
Cuba adik kira :
RM88 x 9 kali ganda gluta Superwhite , patut harga superwhite adalah = RM792 sebotol !
Sebenarnya...? Siapa yang Mahal....Siapa yg Murah...?
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Kandungan Pure 100% SW L-Glutathione dengan harga RM180 sahaja..
JENAMA LAIN 10% gluta pon harga rm88 ..???????
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
SEKARANG ,
1. Sila LIKE & SHARE Status INI.

alpha arbutin serum





RM30 TERMASUK POSLAJU

TERKINI >>alpha arbutin serum

SERUM ARBUTIN
-Membantu mempercepatkan proses pemutihan sehingga 2x ganda
-Mengurangkan kedutan pada kulit
-Mengurangkan tompok-tompok hitam secara beransur
-Menghalang proses melanin yang boleh mengakibatkan jeragat
-Membantu mendapatkan kulit yang sekata tanpa perlu rawatan laser
-Mengurangkan masalah parut jerawat
-Mampu mencerahkan kulit secara semulajadi
-Kulit akan kembali seperti awet muda dalam tempoh 7-14 hari
-Produk ini bebas dari alkohol
-Berdaftar di bawah kementerian kesihatan Thailand (SYN:10-1-5524106) dan ada GMP
-Selamat daripada bahan merbahaya seperti merkuri,
hydroquinone, retinol, steriods serta
bahan-bahan yang dilarang dalam produk kosmetik dan skincare
Cara penggunaan:
Sapukan pada seluruh muka serum Alpha Arbutin asli.
Gunakan ia 2 kali sehari iaitu
pagi dan petang. Urut secara perlahan-lahan
ke seluruh muka bagi menyerap ke dalam kulit.

Saturday, December 6, 2014

NIKO

RM90 TERMASUK POSLAJU

NIKKO PLACENTA WHITE SKIN
✿ NIKKO WHITE PLACENTA
Bukan aje muke taw, tapi badan pon putih ^^
>> 7 DAYS OF MIRACLE . Rasai sendiri perubahan ketara. PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan.

1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak .
Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :-
✔ Memutihkan muka & seluruh badan
✔ Tegang serta gebukan kulit wajah
✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat
✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus ➳ kesan secepat 10 HARI, syok !
➳ Halal & ada KKM
➳ MURAHH - 1 botol tahan 1 bulan!
➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry.
Boleh hisap atau telan dengan air
4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta ☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih
☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut
☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus
Ada 60 tablet 1 botol berperisa strawberi. Untuk pengambilan pertama, makan 2 kali sehari. Selepas dah serasi & untuk mantain, cuma perlu makan 1 kali sehari saja. Boleh hisap atau telan dengan air. - Makan 1 kali pagi dan 1 kali malam selepas makan. 1 botol tahan 1 bulan.

vgrip






Anda kena cuba produk ini kerana:
> Berkesan dalam masa 5 minit.
> Ada KKM dan Halal.
> 100% selamat dan sangat berkesan!
> Suami anda pasti akan puji melambung lepas bersama.
> Sesuai untuk semua orang yang dah berkahwin.

So apa tunggu lagi? Nak order dan cuba tak produk VGRiP - Serum

Syma Beauty Soap (NO KKM NOT140905186K)



masalah jerawat ?
jeragat ??
kulit berminyak ,
tona tak sekata ??
parut ??

jom tukar skincare uoll sekarang kpd symabeauty skincare
satu set mengandungi 3 brg
*Syma Beauty Soap (NO KKM NOT140905186K)
Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Ia bertindak
~ meneutralkan ph kulit
~ mengatasi masalah kulit berminyak
~ memberi kesegaran kulit wajah
~ menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
~ membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing).
~ melembapkan kulit
~ tidak akan menghakis permukaan kulit
~ kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburnt.

*************************************************************************************
*Syma Day Cream (NO KKM NOT149095187K)
mengandungi
~ minyak argan
~ serbuk mutiara
~ dan lain-lain

Fungsi Day Cream
~ mampu menghilangkan kekusaman muka
~ mencerah dengan sekata
~ melicinkan permukaan kulit
~ bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
~ diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
~ bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan :
Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata.
Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah.
Gunakan krim ini selepas mencuci muka.
Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.

*************************************************************************************
*Syma Night Cream (NO KKM NOT140905188K)

Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit.
bahan-bahan natural syma night cream :
~ pati aloevera
~ pati mulberry
~ bahan-bahan mineral

fungsi syma night cream :
~ membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
~ sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
~ menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
~ menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
~ memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
~ kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.

RM66 SEMENANJUNG
RM72 SABAH SARAWAK