Sunday, January 31, 2016

BABYPINK COSMETIC HARGA MURAH ORIGINAL

BABYPINK COSMETIC HARGA MURAH ORIGINAL UNTUK PENJAGAAN KULIT WAJAH SEMPURNA
PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan, 
Borong, Promosi, Online




PENGENALAN MENGENAI APA ITU 
BABYPINK COSMETIC
Diformulasikan 100% dengan Ekstrak Herbal Asli dari 
Jepun dan China memberi Penawar pada kulit dan 
Menjanjikan Kejelitaan yang Nyata. 
Kesan seawal 24 jam
Hanya dengan 3 langkah mudah serta pantas dan selamat. 


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
BABYPINK COSMETIC

Testimoni 100% sebenar oleh pengguna BABYPINK COSMETIC
sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah
Sesuai bagi wanita dan lelaki semua golongan tua atau 
muda termasuk golongan remaja seawal 12 tahun. 

100% TANPA PENGELUPASAN dan tanpa proses iritasi. 
Memutihkan serta Mencerahkan wajah sehingga 20 kali ganda. 
Merawat jerawat serius,jerawat nasi, jerawat nanah serta 
semua jenis jerawat dengan berkesan. 
Menghilangkan parut lama dan baru serta parut jerawat.  
Menghilangkan bintik penuaan, bintik hitam, kesan terbakar matahari, melecur, 
serta jeragat nipis dan jeragat tebal. 
Pencerahan da pemutihan yang sekata dan seimbang pada wajah 
dan kulit badan dengan kesan mulus halus bak kulit bayi 
yang kenyal dan kemerahan yang sihat. 
Melembut ,melembabkan , kulit lantas disegar mudakan serta 
kedut dan garis halus dan wajah yang jatuh di tegangkan 
dengan proses regenerasi peremajaan kulit lantas memperlambatkan 
tanda penuaan dini (anti Aging) 
Merawat gatal, alahan, kulat, sensetif dan resdong pada wajah 
dan kulit yang menggerutu serta kasar. Menghalus dan 
Mengecilkan pori besar dan berlubang. 
Membersih dan menghilangkan 'white head' serta 'black head'. 
Memulihkan semua masaalah kulit dan tiada lagi wajah kulit yang gelap kusam. 
Kulit jernih berseri dan sangat licin setelah daki, lemak, 
minyak dan benda asing pada kulit tidak lagi tersumbat 
lantas kulit baru yang gebu diserlahkan.Kulit menjadi sangat menarik dan menawan.

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
BABYPINK COSMETIC

WAKTU MALAM

Langkah 1 - Facial Wash Gosokkan sedikit atau sebanyak yang perlu 
Facial Wash BabyPink pada tangan yang bersih campurkan 
sedikit air dan belai secara putaran lembut dari leher ke wajah.
Bilas dan lap dengan tuala bersih.Gunakan 2 atau 3 kali sehari. 
Bagi yang beragama Islam yang menunaikan Solat, tidak perlu menggunakan 
Facial Wash setiap kali hendak membersihkan wajah sebelum mengambil Wuduk
Hanya bersihkan sahaja dengan air biasa sudah memadai. 

Langkah 2 - Night cream Night cream BabyPink dipakai pada waktu malam dan di bawa tidur.Sapuan nipis dan belai secara menegak ke atas pada kulit agar krim dapat menembus dan meresap jauh ke dalam bahagian lapis epidermis kulit. Tidak perlu di sapu berulang kali atau di sapu terlalu tebal apabila krim telah kering di wajah selepas lapis pertama kerana krim telah menyerap ke dalam kulit. 

WAKTU SIANG

 Langkah 1 - Facial Wash Gosokkan sedikit atau sebanyak 
yang perlu Facial Wash BabyPink pada tangan yang bersih 
campurkan sedikit air dan belai secara putaran lembut dari leher 
ke wajah.Bilas dan lap dengan tuala bersih.Gunakan 2 atau 3 kali sehari. 
Bagi yang beragama Islam yang menunaikan Solat, tidak perlu 
menggunakan Facial Wash setiap kali hendak membersihkan 
wajah sebelum mengambil Wuduk .
Hanya bersihkan sahaja dengan air biasa sudah memadai. 

Langkah 2 - Day cream Selepas wajah dibersihkan dengan 
Facial Wash BabyPink, sapu secara nipis dan tidak perlu di sapu tebal 
kerana krim mudah meresap ke dalam kulit.Sapukan 
Day cream pada leher dan wajah.Belai wajah dan leher secara lembut 
dan menghala ke atas sehingga meresap sepenuhnye.


.
TESTIMONI BABYPINK COSMETIC


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers



Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari..!!



DAPATKAN HARGA

PROMOSI SEKARANG!!

Dari Pengedar Sah
BABYPINK COSMETIC  


CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz  Saya:

Bank: Maybank
Penama: ALIZA BINTI KASRAN
No Akaun:155078372651




Sebarang Pertanyaan dan Tempahan

Hubungi Kami di SMS/WHATSAPP

NAMA PRODUK HANTAR KE 012 7580997

NAMA PRODUK HANTAR KE 012 7580997


Untuk Mendapatkan
BABYPINK COSMETIC 
RM80.00 (SM)
RM85.00 (SS)
POSTAGE FREE
BORONG MIN 10 UNIT




Thursday, January 28, 2016

Jamu Young Gold

Jamu Young Gold


Apa yang bila makan boleh buatkan badan MONTOK & GEBU?
Nak tak bila consume jamu, keputihan dan bau tak menyenangkan HILANG?
PALING BEST bila payudara kita makin MANTAP dan menawan… (Cik abang suka!!)
Haa…Bukan sembarangan jamu boleh buatkan punggung jadi PEJAL MELENTIK

jamu young gold

Jamu Young Gold Produk Terbaru Keluaran PERFECT LADY!!


Satu lagi Produk Meletop yg akan menjadi FENOMENA HEBAT masa kini iaitu Jamu Young Gold
Apa Yang Pasti, 2x ganda Lebih MANTAP!! Lebih BERKESAN, Lebih Segala-galanya Dari yg sebelum!
Kenapa iolls cakap Lebih POWER dari Sebelumnya ??
JOM same2 kite review Jamu Young Gold ni ye… ^_^
Kalau ada antara Uolls yg ada mslh Seperti di Bawah…
Memang dah WAJIB n HARUS sangat2 uoll gunakan Jamu Young Gold SEKARANG !!
Haid tak teratur
Selalu mengalami sakit kepala
Ada masalah keputihan dan miss v berbau
Senggugut
Masalah Angin dlm badan
Sudah hampir menopouse ataupun dah menopouse.
Sering mengalami keguguran rambut
Kerap letih, lesu & muka tak bermaya
Wanita yang sedang pantang
Berhasrat memiliki zuriat
Tak aktif di ranjang

jamu young gold

Jamu Young Gold, Jamu Paling Berkesan di Malaysia yg satu-satunya diberi pengiktirafan KKM!
Keistimewaan Jamu Young Gold :
Menyembuhkan luka2 dalaman
Boleh digunakan seawal umur 16 tahun & keatas
Menaikkan payudara yang kendur
Reverse Aging - kembalikan bentuk badan seperti DARA.
Menaik dan menambahkan seri wajah
Mencerah & Effect Glowing pada kulit.
Herba2 yg diguna pakai adlh 100% asli tanpa campuran bahan2 lain & sebab itulah kesannya lebih efektif
Diiktiraf & Diluluskan KKM
Turut mendapat kelulusan GMP Serta HALAL digunakan !!


jamu young gold

Jamu  Young Gold by PERFECT LADY
Jamu TERBAIK di Malaysia, ia mengandungi rumusan 14 jenis herba berkualiti!

Tipulah kalau namanya wanita kata dah berpuashati dengan payudara, punggung  yang kecil, leper & kendur! Nak beraksi kat depan suami pon malu tersipu-sipu dek kerana masalah ni... Si suami nak usap, raba2 pun tak selera. Haaa ini lah masenye makcik kakak nak bertukar 180 darjah!! Tak payah nak sapu-sapu, bancuh2. Hanya telan saje.. 5 saat pon tak sampai deknon!
Kenapa Jamu Young Gold ni Dirumus dalam bentuk Pil?

Produk dalam bentuk pil lebih efektif & berkesan berbanding produk sapuan dan minum. Sebab setiap pil telah dirumus dengan dos yang TEPAT dan tak berubah-ubah. Kandungan bahan serta khasiat dalam Jamu Young Gold adlh paling tinggi n selamat berbanding produk lain. bukan mudah produk macam ni nak mendapat kelulusan KKM. Sebab tu ramai owner produk yang claim produk mereka dibawah AKTA MAKANAN dan bukannya supplement, ubat atau jamu.
jamu young gold
___________________________________________
APA YG BUATKAN JAMU YOUNG GOLD EXTRA HEBAT ?

MONTOKkan Badan
ANJALkan Payudara
LENTIKkan Punggung
MULUSkan Kulit

jamu young gold

KELEBIHAN JAMU YOUNG GOLD

Menjadikan bentuk badan lebih cantik & seksi
Menegang, memontok serta menganjalkan payudara
Menghilangkan bulu roma yg lebat seperti bulu kaki, misai nipis & bulu tangan
Jamu young gold ini jadi rebutan mak nyah seluruh negara kerana keberkesanannya
Menghilangkan bau badan & bau peluh
Wanita yang mengambil Jamu young gold ini tak akan terkena kanser rahim & kanser breast
Mengetatkan rahim serta menghilangkan bau kurang menyenangkan di miss V
Menghalus-muluskan kulit muka & badan
Menaikkan punggung yang jatuh, rata & leper
Menjadikan bentuk badan semakin menarik jika digunakan oleh wanita yang sedang berpantang atau wanita yang terlampau kurus
Boleh diconsume oleh ibu2 yang menyusukan bayi & wanita dalam pantang
Mencantikkan kuku, rambut, kulit dan segala aset wanita
JAMU YOUNG GOLD by PERFECT LADY
Lulus KKM dan Lab test
Lulus GMP serta Halal Dimakan
1001 khasiat bersama Jamu Young Gold
Jamu Young Gold berkesan menyembuh, memulihkan serta merawat masalah dalaman & luaran anda
Satu2nya jamu di Malaysia yg diberikan pengiktirafan KKM serta "dapat melegakan sakit kepala"

jamu young gold

CARA CONSUME : 

Ambil 2 biji kapsul setiap pagi
*Lebihkan pengambilan air untuk effect yg lebih cepat
*Hentikan pengambilan semasa period. Habis period boleh sambung kembali
 ***Ibu2 yang menyusukan bayi boleh consume Jamu Young Gold sebab tak panaskan badan & tak mengeringkan susu badan
1 Botol ada 60 Kapsul = Tahan 1 bulan
WANITA YG MENGAMBIL JAMU YOUNG GOLD DILARANG MINUM AIR KELAPA (Ini sebab air kelapa akan mencuci segala jenis ubat yg masuk di dalam badan jadi fungsi ubat mati begitu sahaja & jamu tak berkesan)
Siapa yang tidak boleh mengambil Jamu ini
1. Sakit seperti tiroid ataupun kanser DILARANG sama sekali mengambil jamu ini
 2. Ibu mengandung dilarang keras mengambil jamu young gold

Cara Pengambilan mengikut bentuk badan:
Badan yang berisi @ gemuk - satu jam sebelum makan
Badan kurus - satu jam lepas makan
Sehari pengambilan tidak lebih dari 2 biji sahaja. Kalau nk jimat2, ambil 1 biji sehari pun boleh..
(Actually ambil 1 bji pun dah memadai sbb jamu ni extra power. Jadi boleh tahan sehingga 2 bulan)
Untuk kekal bentuk badan ideal boleh maintain makan jamu young gold
Makan tetapkan satu waktu n punctual, contoh : kalau ambil pukul 10 pagi hari ini, esok & seterusnya mesti ambil pada pukul 10 pagi juga
Jangan kerap ubah2 masa pengambilan sebab ia akan menggangu proses keberkesanan jamu dalam badan

 TESTIMONI JAMU YOUNG GOLD

jamu young gold



jamu young gold

jamu young gold

jamu young gold

jamu young gold

jamu young gold

jamu young gold

jamu young gold

jamu young gold

jamu young gold

jamu young gold
HARGA
1 KOTAK RM90 SM

1 KOTAK RM95 SS
CARA ORDER?
wa 012 7580997

Thursday, January 21, 2016

PURE SLIM 7D KURUS CANTIK MURAH DAN AWET MUDA DALAM 7 "DIMENSI"

PURE SLIM 7D KURUS CANTIK MURAH DAN AWET MUDA DALAM 7 "DIMENSI" 
Pernah tak anda alami situasi di bawah ini?
Nampak baju cantik di kedai, bila anda cuba pakai di fitting room, terus anda kecewa sebab nampak tidak cantik disebabkan lemak badan berlipat sana sini?
Anda terus rasa down dan mood bershopping pun terus hilang kan?
Terpaksalah anda cari pakaian yang besar-besar.
Lagi sedih, anda pakai bukan sebab nak cantik, tapi semata-mata untuk tutup lemak berlipat!

Lagi sedih, anda pakai bukan sebab nak cantik, tapi semata-mata untuk tutup lemak berlipat!


Apa itu SLIM 7D?? 
Slim in 7 Day??? 
Ohh bukan! . ..
Slim7D bermaksud - Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM7D 
1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama) 
2- Kecilkan Lengan 
3- Kecilkan Paha 
4- Runcingkan Muka dan Pipi 
5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis) 
6- Kempiskan Perut dan Pinggang 
7- Cantikan Kulit,Cerah,Berseri serta awet muda 
Wahhh semua boleh dgn hanya mkn pil Pure Slim 7d ni.. 
AWESOME! 
✔ Menguruskan badan 
✔ Meningkatkan kadar metabolisma 
✔ Membakar Kalori berlebihan 
✔ Melawaskan serta melancarkan pembuangan 
✔ Bertindak mengawal selera makan 
✔ Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil 
✔ Menghalang pembentukan lemak 
✔Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat 
✔Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal 
✔Mengatasi masalah sembelit 
✔Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya, masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur, sukar tidur malam, lesu dan alahan 
( sekiranya diambil mengikut cara yang betul ) 

Extract Daun Teh Hijau untuk membuang toksin dalam badan

Extract Serbuk Mutiara mencantikkan kulit , mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan

Daun teratai mejaga usus mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina

Extract Cactus berfungsi untuk menghalang aktiviti enzim pembentuk sel lemak. Sebaliknya makanan yang baru di makan akan terus ditukar kepada tenaga. Secara tidak langsung, kompoun ini juga membawa kesan pengurangan selera makan

Garcinia Cambonia ( Asam Gelugur ) Mengurangkan selera makan Meningkatkan pembakaran lemak

Cassia Seed ( Spesis Kayu Manis ) Benih Cassia memiliki rasa manis pahit dan sedikit masin, memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar.

✔ Kesan pembakaran lemak bergantung pada individu masing2. 

Jadi tempoh masa untuk kurus adalah berbeza setiap orang. 
✔ Elakkan minum ais atau air sejuk kerana ia melambatkan proses pecah lemak dalam badan anda. 
Seeloknya amalkan aie suam atau air limau suam untuk kesan lebih cepat. 
Apa yang bestnya Slim 7D ?
  • Melangsingkan dan menguruskan badan dalam masa 2 minggu 
  • Mengecilkan saiz lengan 
  • Mengecilkan saiz peha 
  • Meruncingkan contour muka dan pipi tembam 
  • Mengempiskan perut dan saiz pinggang 
  • Membersihkan muka dan mencantikkan kulit 

Kelebihan lain Slim 7D
  • Mengempiskan perut gendut 
  • Meningkatkan kadar metabolisma badan 
  • Membakar kalori di badan dengan lebih cepat 
  • Mengawal nafsu selera makan 
  • Melancarkan sistem pencernaan 
  • Mengatasi masalah sembelit 
  • Tiada kesan cirit birit jika diconsume 
  • Tiada kesan jantung berdebar atau sukar tidur (no caffeine) 
MENGAPA S7D SANGAT BERKESAN?? 

kerana ia BERTINDAK :- 
>Menghalang pembentukan lemak.. 
>Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak.. >Menurunkan berat badan.. 
>Mengawal selera makan.. 
>Mengurangkan kolesterol.. 
>Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.. 
>Meningkatkan kadar metabolisma.. 
>Membantu sistem pencernaan.. 


FEEDBACK DARI WHATSAPP PUN BERTALU -TALU MASUK!! 



CARA PENGAMBILAN /PEMAKANAN PURE SLIM 7D
1 biji sehari selepas sarapan

FAQ/PANTANG LARANG PURE SLIM 7D
Pantang larang
Kurangkan Ais batu dan air sejuk 
Minum air masak dengan kerap
Q: Adakah Slim 7D Berkesan ?
A:Kesan pembakaran lemak bergantung pada kadar metabolisma dan badan setiap individu. Tempoh yang diperlukan berbeza. Yang pasti perlu jaga pemakanan dan light exercise seperti berjalan, berkebun dan sebagainya sudah memadai.
Q: time period boleh makan tak?
A: tidak boleh .perlu stop
Q: ibu menyusu boleh consume?
A: boleh. seeloknya tunggu bayi berusia 7 bulan ke atas.

Q:bila boleh lihat kesan nya?
A: Kesan paling awal boleh nampak dalam 10 hari


HARGA PURE SLIM 7D (30 BIJI)
RM129 sm 
RM70 (SM) / RM75 (ss)
FREE Postage

=====================================
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
012-7580997


(Dropship diperlukan)
.