Thursday, June 16, 2016

Glowing Speed dari DMS360

Glowing Speed dari DMS360

 

Sempena Ramadhan dan Lebaran yg bakal tiba,akak nak beri Diskaun 10% untuk produk ni.

Harga Asal RM169

Harga Tawan RM152

FREE POSLAJU

Hubungi saya Liza
Pengedar sah DMS
0127580997


Mahukan wajah anda seperti artis korea?
Kulit wajah bebas cela, glowing dan remaja?

Perkenalkan produk terbaru dari keluaran #DMS360
Glowing Speed atau dalam bahasa melayunya SEPANTAS SINAR (laju tahu.. tak sempat nak kejar)..


Alhamdulillah.. Ramai telah cuba dan terbukti lebih berkesan, lebih baik dan terlebih glowing. Kesan seawal penggunaan amat mengujakan kami semua sebagai wakil pengedar DMS.

Sebulan yang lepas, baru sahaja kita keluarkan produk terbaru DMS iaitu Cermin Seri yang nyata 3x lebih berkesan dan extra glowing dari produk utama iaitu DMS360 bagi mencerahkan dan menggebukan wajah. Kini, tampil produk yang lebih besar, lebih pantas bertindak ke atas wajah dengan harga yang amat murah!!

Kenalah saya mencubanya pula.. hehe


Glowing speed 24k Gold




Lebih pantas bersinar, lebih berkesan dan tiada produk dapat menandinginya



Kegunaan serbuk emas di dalam produk kecantikan telah lama terbukti sebagai bahan berkesan dan awet muda. Kini gabungan DMS yang super ulung bersama 24k. Produk premium pada harga amat menjimatkan

Khasiat dan Manfaat

GLOWING SPEED 24K Gold

Merangsang regenerasi sel kulit
Menganjalkan kulit wajah
Melembabkan dan menutrisi wajah hingga bagian dalam
Mencerahkan warna kulit wajah
Mengecilkan pori-pori wajah
Menjaga wajah dari kerutan dan penuaan
Membantu mencegah, mengurangi dan menghilangkan jerawat
Memperbaiki sirkulasi mikro pada wajah
Menekan kapasitas oksidasi pada kulit
Membuat wajah semakin cantikk




Produk ini lebih besar, lebih jimat kerana mampu bertahan sehingga 4-5 bulan.

Jika kita kira

Harga produk ialah RM 169 / 5 bulan = RM 33 sebulan sahaja!!

Terlebih jimat kan?

Set premium ini terdiri dari
1. 1x krim siang (30g)
2. 1x krim malam (30g)
3. Sabun (45g)

Manakala

Product:
‪#‎GlowingSpeed‬
Whitening Turbo
Have
‪#‎Arbutin‬
‪#‎Collagen‬
‪#‎Glutathionne‬
Furious Glow Pro .Improved technologi for maximum whiterning rapid effects.
Have 24K Gold Version.





Perbezaan besarnya #glowingspeed premium gold kita ni dengan dms360 set skincare.

Berbeza sangat kan?

Marilah dapatkannya.

Sangat luar biasa. Sangat berkesan

Money back guarantee jika tiada kesan dalam 60 hari. Khas buat pelanggan saya.


Mari kita lihat apa kata pengguna?


















Glowing sangat kan?

Moh jangan tunggu lagi, harga 1 set RM 169.00 sahaja.

Terbukti

+ 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah
+ glowing sepantas 5 saat
+ kesan seawal 3 hari
+ super glowing berbanding dms360 dan cermin seri
+ lebih awet muda
+ lebih besar
+ lebih jimat




Hubungi saya Liza
Pengedar sah DMS
0127580997

Friday, May 13, 2016

DMS360



Konfius nak pilih yang mana satu? Tiba-tiba pengasas DMs keluarkan sampai 2 produk terbaru. Terkezut pengguna setia DMS360 tau!

Pilih mana berkenan darling!

Perbezaan :
DMS360 : RM139
* dari ekstrak honey dew + kolagen + alga.
* Beratnya : sabun 30g , krim 20g
* Spf 25.
* Jimat sehingga 2-3 bulan pggunaan.

CERMIN SERI : RM120
* Dari ektrak mutiara dan diamond
* Beratnya: sabun 30g , krim 20g.
* spf 30.
* Jimat sehingga 2-3 bulan penggunaan.

GLOWING SPEED : RM169.00
* Dari kolagen dan 24K gold
* Beratnya: sabun 40g, krim 30g.
* spf 45
* Jimat sehingga 4-5 bulan penggunaan.

Tips pemilihan ya.
Jika anda tanya saya yang mana terbaik, harus saya katakan glowing speed 24k gold.

Ada kolagen + arbutin agen pencerah yang tinggi + 24k gold dan size berkali ganda dari dms360 dan cermin seri. Juga spf45.

Bayangkan krim keluaran dms ni besar tau. Harga pula bawah RM 150, mana mahu jumpa saiz sebegini dengan ramuan semulajadi dan tanpa bahan kimia sehingga penggunaan super jimat.

Terutama krim malam, bagi saiz 20g mampu bertahan sehingga 4-5 bulan, inikan pula saiz glowing speed 30g. Berbaloi sangatkan?

Nak tambah serum sangat digalakkan tapi pakai set asas glowing speed 24k gold sahaja dah sangat berkesan tau. Cuma tambah foundation untuk efek lebih cantik dan suka bermake up.

Jangan risau, produk dms ni halal, mesra wuduk dan sangat mudah dicuci walau tanpa sabun pencuci.

Jangan segan nak cantik!
WASAP 012 7580997

Formula No.1 terlaris di Korea...




5D Hybrid/ RM100
Untuk 3bulan
Dengan 5D Formula dari Korea
Ianya ternyata berbeza dari lambakan foundation yg ada dipasaran sekarang!
Teasted and proven!
Formula No.1 terlaris di Korea...
Dengan kajian lebih teliti lagi dan hasil yg lebih mantap lagi...5D HYBRID kini dipasarkan utk anda..
Jelita tanpa perlu makeup tebal
Natural beauty keutamaan kami
Wajib cuba!!
Rugi tak cuma!

Berminat
Wasap 012 7580997

Friday, May 6, 2016

TEH KEMPIS PERUT

 

 




                                                                                                                                                                                                             Harga
 

Harga 20 uncang detox tea RM100 dan tahan selama 10 minggu.

Kita bagi harga PROMOSI hanya RM80 sahaja termasuk postage.

Jika ingin cube pek percubaan, boleh dapatkan 5 uncang pada harga, RM37 sahaja.😊

Minum 2 uncang sahaja dalam 1 minggu. 3 hari 1 uncang. 1 paket boleh tahan 10 minggu, 2 bulan 2 minggu.

Minum pada waktu pagi ketika sarapan. Hanya rendam uncang ke dalam air panas, letak gula jika suka manis, kemudian minum seperti teh biasa.

1 uncang 1 kali guna. 1 uncang untuk 1 cawan. Perlu minum air masak banyak untuk keberkesanan maksimum.

Dan rasa teh yang paling sedap berbanding teh biasa dan teh detok yang lain sgt pahit tu. Rasa passion fruit tau. Sampai rasa tak puas nak minum.😍

Dan kesan boleh dilihat selepas 8 jam! Sangat best produk ni.😍😍😍

Tiada pantang larang sepanjang pengambilan teh detox ni! Cuma perlu banyakkan pengambilan air masak. Ye la. Makan ape2 supplement, air masak kena banyak, baru produk berkesan. Melainkan makan panadol, tak perlu air masak banyak pun takde hal sebab panadol ada dadah. Produk ni takde dadah kannn.😉

Tiada juga kesan buruk ketika pengambilan. Hanya 1 je kesan buruk. Iaitu, rakan-rakan korang mula jeles sebab perut makin ramping!😍😍

Sunday, April 24, 2016

SIARAN IKLAN PERLAKING

SIARAN IKLAN PERLAKING



NAMPAK X ? NAMPAK X?

PRODUK BARU HOT MELETOP !!!!

PRODUK TERBARU DARI SOFEA ILLIAS ....SAPE X KNL KAN JUTAWAN MUDA YG HEBAT LG ANGGUN....

Ok now akk nk perkenalkan korang dgn produk hebat All in 1 ni
Knp akk ckp All in 1 sbb khasiat dia dan manfaat dia jelas utk wanita2 atau lelaki yg ingin tampil anggun menawan tp pemalas yarabbi....hahahahaha.... sape yg sk giler kulit poleles glowing dan putih gebu harus amik produk ni....mmg elok sgt dgn trademark Perlaking iaitu GLOW GLOW SHINES UOLLS !!!

Yg plg best ttg produk ni adalah kemam je...x perlu bancuh2 atau shake2 bagai...buka sachet terus kemam...sng kan?..sesuai utk kita yg pemalas dan x byk ms ...hehehehe....Tapiiiiii......haruslah minum air msk sehari sekurangnya 3 liter....utk detox !!!!...iye utk detox bebeh !!!...Perlaking jg ada khasiat utk detox toxin yg berkarat dlm bdn... bl bdn penuh toxin mulalah lesu,kusam dan x bermaya....sbb tu kita jd emosi x stabil...asik nk mengamuk...meroyan x tentu psl....sk emosi skit2 hiba,sayu nk nangis...nah....sbb ape ???....sbb toxin la....

oleh sbb itu...mak aih ayt....
amalkanlah supplements Perlaking yg super sdp dan pantas....
x mahal rsnye utk stok sebulan..dlm stiap kotak ade 30 sachet comel...sebulan la tu....skrg harga promosi...cpt2 la grab ok....
wanita harus sgt2 jg kecantikan luaran dan dalaman...kalo pondan yg lelaki tu pn bleh berusaha utk jd wanita...knp kita yg dh azali ni wanita lgsg x bersyukur dan menjaga stiap aset penting anugerah illahi utk kita ???..... fkir2kan lah ye....
kat bwh ni akk sertakan smua mnfaat All in 1 PERLAKING GLOW GLOW SHINES U OLLS


#copy paste dr blog lain ...huhuhu....

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

✔ Tiada pantang 
✔ Kesan cepat
✔ 100% asli dan selamat 
✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!
KANDUNGAN DALAM PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
Serbuk Mutiara Asli Dari Filipina
✔ Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yang tinggi
✔ Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagai bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
✔ Bersifat antiradikal bebas
✔ Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya
✔ Hasilnya kulit yg cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
✔ Mengecutkan jerawat

Kolagen Ikan Salmon
 Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
 Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
 Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
 Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
 Memudarkan parut dan menggebukan kulit

Asid Hyaluronik Gred A
 Lebih halus dan bermineral
 Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
 Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
 Melembapkan kulit

Vitamin E & Grapeseed Extract
 Sebagai antioksidan dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan



MANFAAT AJAIB PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

✔ Antikedutan dan awet muda
✔ Menyembuhkan ruam dan ekzema
✔ Mencerahkan kulit
✔ Perlindungan matahari
✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
✔ Jerawat kecut
✔ Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
✔ Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
✔ Menguatkan folikal rambut
✔ Meningkatkan daya ingatan
✔ Menguatkan antibodi dan imun badan
✔ Merangsang peredaran darah
✔ Mengurangkan tahap kolesterol
✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
✔ Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran
✔ Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
✔ Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang



CARA PENGAMBILAN PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
✔ Koyakkan sachet dan terus dimakan
✔ 1 Sachet 5 GM
✔ Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari



HARGA PROMOSI RM120.00 EXCLUDE POSTAGE 
WHSAAP PN LIZA 012 7580997