Friday, September 16, 2016

SECRET WHITENING COLLAGEN BELLA GLOW

SECRET WHITENING COLLAGEN BELLA GLOW 

Nak kulit putih gebu seluruh badan ?????
jom dapatkan sekarang dengan harga mampu milik....99% di jamin berkesan
rugi x try....30 sachet tahan sebulan..
kulit seakan kulit baby selembut sutera....dalam tempoh 7 hari akan nampak perubahan...jom cuba bella glow....pasti berbaloi-baloi
 

antara kandungan yg terdapat dalam bella glow swc

.grape seed extract ( biji anggur )
.pomegranate ( buah delima )
. yogurt
. acai berry
. strawberry
. collagen
. vitamin c

khasiat bella glow swc

- mengawal berat badan
- mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan
- memberikan kulit yang cantik dan sihat
- menjadikan kulit glowing secara natural
- menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya
- anti penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda
- memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit
- menghilangkan sel kulit mati
- menghilangkan jeragat
- mengecilkan pori-pori
- meningkatkan kandungan kolagen dalam badan
- menghilangkan kesan lebam di bawah mata

cara pengambilan

ambil 1 sachet sebelum tidur,kemam di bawah lidah 
p/s :elakkan caffein/susu&alkohol 2 jam sebelum dan selepas makan banyakkan minum air putih untuk kesan maksima

testimoni
 

 

Friday, August 19, 2016

bellyna coffee







BELLYNA HOT LADY SECRET COFFEE mengandungi ramuan herba terbaik seperti kacip fatimah, manjakani, serapat, mirifica lobata, mas cotek dan kolagen.

Sesuai diambil oleh anak dara, wanita dlm pantang, wanita yg dah berkahwin dan wanita berumur yg ingin cantik luar dan dalam..

Khasiat hot lady:
1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
4. Menganjalkan kulit yang melendut.
5. Melambatkan proses penuaan.
6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
9. Mengetatkan vagina.
10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkan pertumbuhan rambut
12. Menambah tenaga dan kecergasan
13. Mengatasi masalah sukar tidur
14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

Berminat? pm/sms/whatsapp 012 7580997


Thursday, July 28, 2016

GLOWING SPEED by DMS360 (24K GOLD

Bismillahirrahmannirrahim....

Nak skin mcm lalink kite nie tak???
Kalau nak....jom la grab GLOWINGSPEED...

GLOWING SPEED by DMS360 (24K GOLD VERSION)!!!!

Fungsi : .
✔menyihatkan kulit
✔membantu kelembapan kulit
✔menjaga kecerahan kulit
✔menghalang unsur pigmen hitam pada kulit
✔anti penuaan
✔anti kedutan
✔melindungi kulit dari UV
✔merawat masalah kulit
✔menegang dan menganjalkan kulit
✔meratakan tona kulit
✔menjadikan kulit lebih cerah berseri
✔memudarkan parut jerawat dan jeragat
✔wajah sentiasa anjal dan gebu tanpa perlu menggunakan bedak lagi.....

Pm @ whatsapp
📱0127580997

serumdms360



View on Instagram
Kalau pakai SET ASAS mana2 produk DMS 360 memang tak sah kalau tak pakai serum!

Apakah serum????
Bagaimana memakai SERUM???
Kenapa kena pakai SERUM???

★★Serum adalah cairan yang mempunyai zarah lebih kecil dari pelembab. Oleh itu serum amat cepat meresap ke dalam kulit dan memberi lebih cepat kesan pada kulit berbanding pelembab (moisturizer).

★★Dengan menggunakan serum kulit anda akan selembut dan selicin kulit bayi.

★★Serum dipakai selepas toner dan sebelum pelembab. Tetapi dengan serum DMS 360 anda tidak perlukan toner dan pelembab kerana semuanya telah cukup dirangkumkan di dalam set DMS 360.

★★Jadi pakej hebat DMS 360 dan serum adalah set lengkap untuk anda mendapatkan kulit yg lembut, lembab, licin, anjal dan cerah sekata.

Betul uolls kalau tak pakai serum mcm tak lengkap jew...best je kat kulit...rse sejuk jew...mana nak dapat kan???

READY STOCK !!!
Whatsapp 0127580997

dms360






Assalamualaikum....

Opssss sebelum tidur jangan lupa pakai serum glowing dms & krim malam dms.supaya esok pagi kulit kita lebih anjal,lembut & segar.

Kesan efektif seawal 7hari
Tiada pengelupasan
Tidak berminyak
Tidak melekit
Tidak mengandungi bahan kimia

Hanya sapuan nipis sahaja cukup memadai utk dapatkan hasil yang menakjubkan

Wsp 0127580997