Friday, April 17, 2015

Rolanjona Crystal foot mask Exfoliating scrub mask Foot mask


 Rolanjona Crystal foot mask Exfoliating scrub mask Foot mask

Tumit kaki merekah? Kulit kering? Banyak kutikel di jari kaki? 


Jom dapatkan ROLANJONA FEET MASK utk kaki yg lebih cantik, lembut, dan halus!


ENGGUNAAN:
1. Bersihkan kaki dan keringkan 
2. Pakai foot maski dan tekan filem pengawet topeng untuk mendapatkan kaki dekat dengan asas.
3. Balut kaki LAGI DENGAN BAG PLASTIK (sendiri)  bagi mengelakkan titisan / bocor 
4. Kira-kira 45 minit kemudian, keluarkan foot mask dan bersihkan kaki dan lapkan dgn tuala
5. Selepas pembersihan kaki, elok gunakan losyen kaki utk menjaga kelembapan

* guna 1 kali sebulan jika masalah kulit kaki biasa
* guna 2 kali sebulan jika masalah tumit pecah yg terlalu tebal
* kulit akan mula menggelupas selepas 1 minggu
* utk kesan cepat rendam kaki di dalam air suam sehari selepas memakai foot mask
 OALAN LAZIM :

Q: Adakah ia segera mengelupas kulit?
A: Tidak, ia mengambil masa 3-4 hari untuk kulit kaki mula mengelupas

S: Bolehkah saya menggunakan semula topeng kaki?
A: Tidak, dan 1 bulan hanya boleh menggunakan sekali

S: Adakah kita akan merasa sakit apabila kulit mengelupas?
A: Tidak, anda tidak akan merasa sakit

S: Bolehkah kita melihat hasil dalam masa 1 hari?
A: Tidak, anda hanya boleh melihat hasil selepas 1 minggu. Tetapi anda boleh melihat kaki permulaan kulit mati anda menyingkirkan pada hari 4-5

Q: Bolehkah saya berjalan-jalan apabila memakai topeng?
A: Ya, tetapi sila pastikan anda memakai plastik untuk menampung topeng

S: Saya mempunyai masalah tumit retak yang serius, selepas menggunakan topeng, adakah ia  akan mengelupas semua kulit mati  saya cekap?
A: Untuk kulit mati yang serius / tebal, anda mungkin perlu menggunakan lebih daripada 1 kali dalam usaha untuk membersihkan kulit mati.


Dapatkan sepasang kaki yang bebas daripada masalah kulit kering, kulit merekah, kulit mati dan lain-lain dengan produk ini!

Dijamin puas hati!
**result bergantung kepada kondisi kaki masing2. Penggunaan yg kerap akan mempercepatkan hasil yang diinginkan.

Harga : 
1 box (7 pair) RM35 
** tak masuk pos

Borong Rolanjona Foot Mask : 
6 box @ RM25 / box
12 box @ RM20 / box
** tak termasuk pos

berminat untuk order??
SMS / WHATSUPP 012-7580997

tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu

Tuesday, March 17, 2015

GC TEA


Pakej Diet Paling BERKESAN
"Tak perlu berhabis beribu untuk SLIM dengan GC tea sy turun berat badan 5 kg 3 minggu"- mira 36 tahun kota kinabalu
"baju zaman anak dara dah boleh oakai! kawan tegur Anak ke Adik??- rita 37 ampang.
Nak tahu RAHSIA ,WAJIB Baca sampai habis>>>>>>
admin nk kongsikan gc tea iaitu produk Slimming TERLARIS kini dan selamanya.
+++++++++++++++++++++++++++++++
sedikit info tentang produk GC tea
[ ✔ ] mengandungi STEVIA utk gula semulajadi
[ ✔ ] Gymeama sylvestre menghalang penyerapan gula/karbo dalam usus
[ ✔ ] Daun Mulberr menghalang penguraian gula/sukrosa di dalam usus lantas menghalang penyerapan glukosa ke dalam darah.
[ ✔ ] Rooibos Merangsang pankreas untuk merembeskan insulin untuk menukarkan gula kepada tenaga secara semulajadi.
GC tea sangat bagus kepada mereka yang INGIN KAN BERAT BADAN YANG IDEAL
>>> BERDIET santai TANPA KAWALAN MAKANAN yg KETAT>>>
+++++++++++++++++++++++++++++++
Admin banyak terbaca :-
[ ✘ ] banyak kes mati mengejut dalam usia muda
[ ✘ ] banyak sakit KRONIK berpunca dari pemakanan
[ ✘ ] majoriti kes diabetes berpunca dari GULA
KATAKAN tidak dan ia tak akan berlaku pada ANDA!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bayangkan :-
[ ] badan anda macam Cik Ta
[ ] langsing Persis "retis"
[ ] kawan tegur "ko nampak muda lah"
[ ] saiz S dah boleh pakai balik
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

whatapp/SMS ke 0127580997 sekarang !!!!!!


cepat ya!!!! saya tunggu!!!!!

Thursday, March 12, 2015

dian vitamin


ramai tanya .. kami bayar ke @eqahelena utk makan dian vitamin ? jawapan nya TAK ! kami pon tak sangka dia amalkan #dianvitamin utk hilangkan parut .mybe akan dtg blh payment dia utk jd duta ?? nak tak ? heheh malu nyaaa

==============================================
TERBONGKAR !!! 3 HARI SUDAH NAMPAK KESANNYA WOW!!
Wahh cantik nye kulit dia!!! Teringin nak kulit glowing pinkish mcm ni???
============================================

===============================================
DIAN VITAMIN MELETOP 2014 !! PRODUK SELAMAT.. untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat,jeragat,resdung,parut,liang pori terbuka,berkulit kusam dan gelap
ANDA BILA LG ??
jgn biarkan muka dan kronik bru nak bertindak
================

******
kenapa dian'z vitamin C & E sgt istimewa untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat,jeragat,resdung,parut,liang pori terbuka,berkulit kusam dan gelap ?
~ 12000mg setiap hari ( wow ! )
~ sedap ! berperisa BERRY ( boleh di isap, kunyah atau telan
~ jimat ! sebotol 60 biji untuk dua bulan ( untuk kesan lbeh cpt 1 bulan)
~ 2 biji sehari ( pagi dan malam selepas makan)
~ mempunyai kelulusan kkm
~pratikal , tablet yang kecik ,tidak seperti ubat
~ kesan seawal 3 hari
~ sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu

Saturday, March 7, 2015

VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg






VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg


Gabungan daripada extra berry..mengahasilkan vitamin C & E dan Menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.. tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.. ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL


FUNSGI UTAMA : memutihkan seluruh badan, melembabkan kulit,mencantikkan kulit.,merawat jerawat,jeragat .dan sel kulit mati.


CARA GUNA : 1 biji selepas sarapan.1 biji sebelum tidur. Tablet boleh di isap atau di telan.


Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine,


Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil

HARGA :: RM80 SEMENANJUNG 
/ RM85 SABAH SARAWAK
sebotol ada 60biji.. untuk sebulan..sgt berbaloi2..
 





Sunday, March 1, 2015

rolanjona feet mask



attention : berminat inbox terus saya @ whatsupp 012 7580997
Kaki tak cantik? Tumit kaki merekah? Kulit kering? Banyak kutikel di jari kaki?
om dapatkan ROLANJONA FEET MASK utk kaki yg lebih cantik, lembut, dan halus! Mengandungi intipati cuka buluh asli, berkesan melembutkan, menyuburkan kulit, mengatasi masalah kaki retak dan kasar, dan mengurangkan bau kaki!