Thursday, May 21, 2015

PRODUK KURUS YANG TERBUKTI BERKESAN! SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

PRODUK KURUS YANG TERBUKTI BERKESAN! SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

Salam semua, dah lama pula tak update blog kat sini.. sy nak update sikit testimoni untuk produk Slimrich ni. Before ni mmg dah bagi dah sikit  tp ni nak tambah pula.. hehe.. 



Testimoni Slimrich.. Mcm best je :)


Perubahan dalam masa 2 bulan... Wow


Banyak kurang tu sis... ;)Banyak kurang tu sis... ;)
Ini mmg superb....teramatlah berbeza
tengok gambar ke dah tau kurus hehhe

ni lagi satu customer lelaki... banyak beza tu...

Hilang 5.5kg dalam sebulan!
  
                          
 

Ni testimoni dari dia sendiri tau.. 11kg tu lost.. pergh

 


Ini via sms saja.. tp dekat sini pun boleh byk kan... 5kg dalam sebulan.. byk tu!



HEHE.. banyakkan testimoni... ni baru sikit ni... tak dan nak mengupload byk gila gmbr dengan internet "kura-kura" ni.. huhu... Tapi LAST BUT NOT LEAST.. Testimoni dari I sendiri tau... hahah (ngada sungguh).. Takde la.. bab2 produk kurus ni biarlah kita rasa sendiri dulu baru lah confident sikit nak jual iye dok.. hehehe... klu produk2 putih ni payah nak diri sendiri nak jadi testimoni sb dah mmg gitu kulit kitew dari dulu.. wlpun dah mencuba... hhahahaa (gelis nye)...

Tapi mmg produk Slimrich ni mmg BEST tau,.... Klu tak best. Takkan Artis pun nak cuba.. Korang boleh godek2 insta Jasmin Hamid. dia pernah promote Slimrich ni sana tau.. Patut la body Mantep gitu.. hehee....

Benci gila tengok gmbr makan sate tu.. nampak sgt pelahap hahahaha....
 So sesiapa yang berminat tu boleh lah kita contact2 ye.. Memang tak rugi tau cuba....
Bukan setakat kuruskan badan, kulit pun jadi cantik dan glowing2 gitu.. mcm makan colagen. somemore dia menstabilkan hormon dalam badan... so yang period tak teratur tu mmg teratur la lepas ni. hehehe.. ada juga kes yang lama tak pregnant tiba2 pregnant sb amalkan Slimrich ni tau...


Korang boleh contact sy secara SMS atau Whatsapp 012 7580997
          

Sunday, May 17, 2015

Jualan Pra Raya

Jualan Pra Raya Jom lihat baju dan beg








Friday, May 15, 2015

Postpartum Abdomen 3 In 1 MURAH !!!!

Postpartum Abdomen 3 In 1 MURAH !!!!
 3 pc / set  hanya RM70 !!!

(Bengkung Moden Selepas Bersalin)



 


 Sesuai untuk mereka yang bersalin secara ceaser atau normal. 

 Juga sesuai untuk ibu-ibu yang ingin mengembalikan badan ke bentuk badan asal. 

 Bengkung Moden yang berkualiti tinggi, mudah, cepat & selesa diguna ke mana sahaja. 

 Bengkung ini free size dan boleh disesuaikan dengan saiz badan. 

 Adjustable dan elastic. 

 Amat mudah pemakaiannya dengan 2 pelekat yang melekat dengan kejap (zap on) . 

 
Sesuai untuk :- 

1) Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. 

2) Mengempiskan Perut Buncit

3) Pinggul besar/punggung besar 

4) Mengecilkan peha besar. 

5) Selulit di perut, peha, punggung.

6) Merampingkan Pinggang 

Amalkan setiap hari untuk kesan maksimum.. 

Nak tubuh badan ramping selepas bersalin??

 

bertindak 2 cara:

1. Bengkung: Meratakan perut yang memboroi

2. Talipinggang: Merampingkan & membentuk pinggang



 

CARA MENGGUNAKAN BENGKUNG 3 IN 1

★ Boleh dipakai ketika baring atau berdiri

★ Laraskan pelekat mengikut keselesaan

★ Untuk lepas BERSALIN / BERPANTANG, pakai sedikit KEBAWAH (LOWER ABDOMEN) bagi menyokong rahim daripada 'jatuh'. Kemudian laraskan lagi dengan zap-on kedua untuk mengetatkan lagi mengikut keselesaan.

★ Lapik kain lain selepas memakai minyak di perut

★ Untuk tujuan ramping/slim, pakai betul2 di pinggang kemudian adjust lagi dengan zap-on kedua bagi mengetatkannya.

 
HARGA : RM70 SAHAJA 

POSTAGE : FREE POSTAGE SEMENANJUNG 



tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu

Slimrich Botanical Slimming

SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING MURAH ORIGINAL

:: HARGA ::

RM 110

*Free Postage*

30 biji kapsul/sebotol untuk 1 bulan

( Agent sah SlimRich - yakin original! )
Turun 3-5 kg dalam masa 10 hari.
SAYA NAK KURUS!!!!!



Ingin Kurus dengan semula jadi. Telanlah Kapsul SLIMRICH Botanical Slimming. Diformulasi dari extract tumbuh-tumbuhan semula jadi dari pelbagai pelusuk dunia tanpa sebarang penggunaan bahan kimia. Boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan dapat penyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. Badan lebih bertenaga dan Tidur yang lebih nyenyak.


KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

✔ Turun 3-5 kg dalam 10 hari
✔ Membuang toksin dengan cepat
✔ Mengempiskan perut 
✔ 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan
✔ Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan
✔ Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.
✔ Badan lebih bertenaga
✔ Tidur yang lebih nyenyak
CARA PENGAMBILAN SLIMRICH
✔ Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan, mesti waktu perut kosong.
 ELAKKAN kafein seperti kopi, teh, milo, coklat dan juga susu untuk kesan terbaik. 
Kalau teringin  sangat nak minum 3 jam BEFORE atau 7 jam AFTER consume SlimRich.
✔ Banyakkan minum air suam at least 3 liter sehari
Mengapa Perlu pilih SLIM RICH?
 Slimrich serius betul2 dapat TAHAN SELERA MAKAN KITA DARIPADA RASA LAPAR
✔  No side effect
✔  No cirit birit
 Tak perlu nak tahan lapar k, nanti pengsan pulak. SlimRich akan buat kerja membantutkan selera anda.
 Lulus International Certificate GMP & drug free
 100% Ingredient menggunakan herba
 Waktu period tak perlu ambil SlimRich.
TIDAK SESUAI UNTUK

✔ Ibu Mengandung
✔ Menyusukan Baby Bawah Umur 5 Bulan
✔ Anemia
✔ Darah Tinggi
✔ Sakit Buah Pinggang


TESTIMONI





















Harga 
 RM110 (sm) / RM115 (ss)
free pos




(30 BIJI/BOTOL)





100% ORIGINAL




Cara Order



☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp



012 7580997






PENGHANTARAN: 


AURORA

 

 


 

PURE GLUTHATHIONE
✔ Pure Gluthathione adalah satu ramuan komposisi paling essential di dalam setiap sel badan manusia
✔ Pure Gluthathione terkenal sebagai Master Anti Oxidant yang berfungsi menyingkitkan toksin dari dalam badan
✔ Ia bersifat Free Radical dan mampu meningkatkan tahap kesihatan pengguna. Kebanyakan Gluthathione tidak berkesan disebabkan bahan campuran di dalamnya. 
✔ Glutathione yang baik adalah tidak mempunyai bahan campuran lain
✔ Malah dengan pengambilan glutathione secara berlebihan, ia mampu menyekat enzyme tirosinase sekaligus menyekat penghasilan melanin kulit/pigmen kemerah merahan.
✔ Hasilnya, kulit yang putih akan terhasil
IDEBENONE
✔ Idebenone adalah sebatian komposit yang menyerupai Uqinone dalam badan manusia
✔ Ia adalah dalam kelompok yang sama dengan enzyme Q10
✔ Idebenone juga banyak diguna pakai oleh negara barat dalam penghasilan kosmetik dan pil
✔ Idebenone bersifat Free Radical, tidak berbahaya serta anti penuaan
✔ Idebenone berupaya melindungi kulit daripada UVA dan UVB
✔ Idebenone juga mempercepat penghasilan collagen tanpa perlu anda mengambilnya
✔ Hasilnya, kulit kurang kedutan, tegang dan licin. Bukan itu sahaja, idebenone merancakkan penghasilan hormone menyebabkan payudara menjadi lebih tegang, besar dan gebu



 


 



 


TESTIMONI
berminat untuk order??

AURORA SX (30 biji)
harga pasaran :

 RM 140 (SM) RM 145 (SS)
harga kami:

 RM 130 (SM) RM 135 (SS)

tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu

pm/wsaps 0127580997