Tuesday, July 8, 2014

JOM SHOPPING RAYA.HARGA MURAH GILER !!!!

JOM SHOPPING RAYA.HARGA MURAH GILER !!!!

PROMOSI khas utk CUSTOMER bermula SAAT ini SEHINGGA AHAD 13/7/2014 11.59PM/SELAGI ADA STOK.

K COLLY OLD RM100(SUPER HOT ITEM)
K COLLY NEW RM105
ZOFEA BEAUTY SECRET RM130 (SUPER HOT ITEM)
AURA WHITE RM105
AURA SLIM RM100
AURA MEN RM110
SHESEIDO BLACK MASK 100PKT RM70
(POS SEM RM9/SWAK RM13/SABAH RM15)
==================================
KWHITE38 RM80
(POS SEM RM8/SS RM12)
==================================
-BAMBOO SUIT(S-XL) + MEIZI SLIM RM65
-BAMBOO SUIT(S-XL) + SLIM BEST RM65
-OPA SNOW + BAMBOO SUIT(S-XL) RM70
-OPA SNOW + MEIZI RM70
-OPA SNOW + BEST SLIM RM70
-SHISEIDO BLACK MASK 50PKT RM50
-NATURGO MASK 50PKT RM50
-EGG MASK/NATURAL MUD/HONEY SCRUB RM15EACH (SUPER HOT ITEM)
-HEIGHT UP RM140//2 BOTOL RM260 (SUPER HOT ITEM)
-FACE MASK(BLACK/RED/BLUE) RM20
-VIMAX RM140//2 BOTOL RM260//3 BOTOL RM350 (SUPER HOT ITEM)
-VIMAX TRIAL RM60
-SATIN SKINZ RM130 (SUPER HOT ITEM)
-EMILAY WHITE RM25//2 RM45//3 RM60
-EMILAY COLLAGEN RM25//2 RM45//3 RM60
-PERLA CHOC RM50
-PERLA COFFEE RM50
-BABIES BLINK RM50
-MEIZI SLIM RM30//2 RM58//3 RM75 (SUPER HOT ITEM)
-SLIM BEST RM30//2 RM50//3 RM75 (SUPER HOT ITEM)
-SINGLET BOROI RM40//2 RM75
-MIRACLE SLIMMING COFFEE RM70
-MAIXARA QB RM65
-EMILAY BREAST RM25(SUPER HOT ITEM)
-BAMBOO S-XL RM25//2 RM50 (SUPER HOT ITEM)
-BAMBOO XXL RM30
-DEWY RM45
-OPA SNOW RM50
-WIS. PUTIH RM80 (SUPER HOT ITEM)
(POS SEM RM6/SS RM9)
===================================
SHAKE N TAKE NEW VERSION RM60
SHAKE N TAKE 2BOTOL RM60
(pos sem ctlink Rm9/swak Rm18/sabah Rm20)
===================================
-PINENG PN968 RM70 (SUPER HOT ITEM)
-PINENG PN938 RM80 (SUPER HOT ITEM)
-PINENG PN929 RM95 (SUPER HOT ITEM)
~SEMUA COLOUR READY STOCK~
(pos sem rm6/ss rm9)
===================================
DETOX Foot PATCH 100pcs Rm65(boleh mix) (SUPER HOT ITEM)
(pos sem rm9/swak rm13/sbah rm15)
50pcs rm45
(pos sem rm6/ss rm9)

wsapp 012 7580997


https://www.facebook.com/pages/Cikgu-Langsing-Online-Shoppe/241636485860688?focus_composer=true&ref_type=bookmark 

4 Steps Shape Waist Trimmer!!



Mahukan Pinggang yang Lebih Ramping & Perut Lebih Kempis? Cubalah 4 Steps Shape Waist Trimmer!!

Produk Hebat untuk Kempiskan Perut / Rampingkan Pinggang dengan SAUNA EFFECT! Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh

Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara

Ada 4 tahap zip boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches – 34 inches Tip menggunakan 4 Steps Shape Waist Trimmer" Cara terbaik memakai Waist Trimmer ini ialah dengan kedudukan berbaring dan selaraskan Waist Trimmer mengikut zip yang sesuai dengan perut anda.

Buat permulaan, tidak digalakkan menggunakan zip yang terlalu ketat, biarkan betul-betul ikut saiz dan selesa dipakai. Bila sudah nampak perubahan (andai zip yang biasa digunakan makin longgar) barulah beralih kepada zip lain yang lebih sesuai. Jangan paksa dikhuatiri zip rosak atau koyak.

Boleh digunakan semasa tidur. Untuk mereka yang berperut buncit dinasihatkan dalam keadaan berbaring semasa memakai Waist Trimmer untuk memudahkan zip. Tidak digalakkan guna bersama krim panas kerana ditakuti andai kulit sensitif akan menjadi gatal-gatal atau merah-merah.

Boleh digunakan tidak kira siang atau malam Digalakkan memakai sehingga 8 jam sehari untuk mendapatkan kesan yang lebih maksima! 1. Mempunyai satu saiz sahaja tetapi dgn 4 “adjustable zipper.”

1.Sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm (fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared.)
2.Infrared akan bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
3. Ketika permulaan pemakaian, dinasihatkan tidak terus menggunakan zip yg paling ketat. Setelah ke 2-3 kali, baru boleh tukar/adjust ke zip lain (supaya zip tidak rosak atau koyak)
4. Boleh digunakan ketika siang hari (sewaktu pergi kerja) dan juga malam hari (ketika tidur) – maksimum 8 jam.
5. Sangat sesuai juga dipakai ketika bersenam SESUAI UTK LELAKI & PEREMPUAN ** Mempercepatkan pembakaran lemak kerana ada infra-red

** Fabrik tahan lasak
** Tahan 2 -3 tahun bergantung kepada pemakaian
** Sesuai utk ibu selepas bersalin

Tips memakai Waist Trimmer untuk anda: cara terbaik untuk memakai Waist Trimmer adalah dgn keadaan berbaring dan adjust Waist Trimmer mengikut zip yang sesauai dngan perut anda. Untuk permulaan/pertama kali penggunaan Waist Trimmer,jangan gunakan zip yg terlalu ketat,biar betul2 ikut size badan dan selesa.

Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan seblm ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai. Waist trimmer boleh di gunakan masa tidur

Cara untuk membasuh Waist Trimmer ialah dengan meggunakan air sabun,celup dan sental secara lembut, bilas dgn air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jgn jemur di bawah cahaya matahari. Ia akan merosakkan FIR dalam Waist Trimmer itu.

HARGA ASAL RM50
PROMOSI RM35
FREE POSLAJU SEMENANJUNG
SABAH/SWAK TAMBAH RM5


SMS DETAIL BANK,NAMA & ALAMAT PENUH KE 012 7580997
emel: aa.liza1005@gmail.com
Whatsapp /  Pm: 012 7580997 ✘ No call


Double White Alpha Arbutin Soap

Double White Alpha Arbutin Soap

Alpha Arbutin Soap mengandungi campuran alfa. Menghalang enzim tirosinase yang
bertindak balas dengan melanin dalam kulit. Dengan itu mengurangkan parut
dan tempat-tempat gelap. Kulit menjadi semula jadi.

Alfa juga menghalang proses pigmentasi melanin dalam setiap langkah.
Boleh melaraskan warna kulit menjadi lebih putih dalam masa yang singkat.
Cara penggunaan: Gunakan sebagai sabun biasa seperti yang dikehendaki,
Hasilnya kulit lebih putih dan lebih cerah, bintik-bintik hitam, parut akan
pudar.
KELEBIHAN SABUN ALPHA ARBUTIN

1) Menggantikan sel kulit lama kepada sel kulit baru.
2) Menjadikan kulit semakin lembap.
3) Di formulasikan dari SWITZERLAND.
4) Mengurangkan bintik-bintik hitam, jeragat, jerawat serta parut-parut.
5) Kulit semakin pulih dan sihat.
6) Menjadikan kulit licin dan gebu.
7) Mampu menjadikan kulit semakin sekata dalam masa 7 hari/dengan penggunaan
secara konsisten.

CARA PENGGUNAAN :-

1- Buat sebagai masker selama 30 minit dan bilas dengan air.
2- Atau gunakan sebagai sabun seperti biasa,

*** Dijamin hasilnya kulitmu jadi lebih putih dan cerah, noda hitam dan bekas
luka akan menghilang.

HARGA RM20
FREE POSLAJU SEMENANJUNG
BELI 3 KETUL RM50
SABAH/SWAK TAMBAH RM5

Whatsapp /  Pm: 012 7580997 ✘ No call

Thursday, May 8, 2014

MISTINE EGG WHITE MASK RM20, SS RM25

 

 

MISTINE EGG WHITE MASK 

RM20, SS RM25


MASIH TERCARI-CARI MASKER YANG SESUAI UNTUK PERAWATAN TAMBAHAN BAGI KULIT BERMINYAK, BERJERAWAT ATAU KUSAM?MAHU CARA MUDAH MERASAI TAMPALAN MASKER IBARAT PEMAKAIAN PUTIH TELUR TRADISIONAL?

JOM CUBA MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK INI..

TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN..MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK SANGAT BEST SEBAB :
- Tak perlu nak pecahkan telur kat rumah
.- Senang nak digunakan.
- Senang nak bawak ke mana-mana.
- Tak der bau hanyir telur.

KELEBIHAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK :
- Menanggalkan sel
-sel kulit mati dengan berkesan
- Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
- Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead
- Memudarkan parut
-parut halus
- Mengecilkan pori-pori kulit muka
- Mengecutkan jerawat
- Mengatasi kesan sunburn pada wajah
- Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress
- Mengurangkan masalah kulit berminyak
- Juga membantu mencerahkan kulit
- Boleh kurangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih tegang
- Menjadikan kulit lebih lembut
- Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki dan wanita

KANDUNGAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK :Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen.

CARA PEMAKAIAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK:
1. Cuci muka dengan sabun / cleanser dan keringkan muka.
2. Sapu egg mask pada seluruh muka kecuali bibir dan mata secukupnya
3. Tunggu 20-30 minit sehingga egg mask benar-benar kering
4. Tarik egg mask perlahan-lahan dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum

Selepas sekali penggunaan egg mask ini sahaja anda dah merasai keberkesanannya.Semua pelanggan kami berpuas hati dengan hasil penggunaan egg maskKulit semakin cantik, semakin anjal dan cerah!!

* Tips : Simpan egg mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum digunakan buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar · Updated about a month ago

FELINNA HYGENIC FEMININE FOAM WASH








FELINNA HYGENIC FEMININE FOAM WASH
✔ membuatkan anda tenang sepanjang hari dengan bau HARUM SEMERBAK dari miss V anda
✔ Mengecutkan JERAWAT di sekitar MISS V
✔ Hilangkan KEGATALAN segera
✔ MERAPATKAN bahagian intim
✔ Memberi KESELESAAN OPTIMUM
✔ MENYEGARKAN dengan sensasi DINGIN yang berkekalan
✔ Selesa sewaktu DATANG BULAN
✔ Menghilangkan KEPUTIHAN
✔ Memulihkan luka BERSALIN
✔ Suami makin MEMUJI
FELINNA HYGENIC FEMININE FOAM WASH
✔ membuatkan anda tenang sepanjang hari dengan bau HARUM SEMERBAK dari miss V anda
✔ Mengecutkan JERAWAT di sekitar MISS V
✔ Hilangkan KEGATALAN segera
✔ MERAPATKAN bahagian intim
✔ Memberi KESELESAAN OPTIMUM
✔ MENYEGARKAN dengan sensasi DINGIN yang berkekalan
✔ Selesa sewaktu DATANG BULAN
✔ Menghilangkan KEPUTIHAN
✔ Memulihkan luka BERSALIN
✔ Suami makin MEMUJI
------------------------------------------------------------------------------
Diperbuat dari herba-herba terpilih,dengan teksturnya yang RINGAN dan BUIH yang banyak amat menJIMATkan!
✔ 100% Selamat untuk WANITA MENGANDUNG
✔ 100% Selamat untuk WANITA BERPANTANG
✔ 100% Selamat untuk yang BELUM BERKAHWIN
------------------------------------------------------------------------------
FOAM WASH ini diperkaya dengan bau ROSE semulajadi dengan sensasi AROMATERAPI..
156 kali PICITAN!
78 hari PENGGUNAAN!