Thursday, July 21, 2016

MUNAFIE SLIMMING PANTS

MUNAFIE SLIMMING PANTS
SAY GOOD BYE ...
SI BUNCIT...BOROI...GENDUT..
.😢😢😢
HARGA PROMOSI RM20 POSTAGE RM7 SM, RM11 SS
BERMINAT WASSAP 0127580997
Haa jangan risau...Dapatkan japan munafie slimming panty ni dengan mudah boleh sorok kan perut yg geleber dan lemak-lemak berlebihan tu.. Dan panties ni juga dapat memberikan effect slim bagi perut yang boroi tu..
Panty ajaib! Pakai terus tersorok perut dan segala lemak dan selulit tu..
90% customer yg sudah mencuba PASTI REPEAT ORDER!
● BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT
● PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!!
● Tak perlu risau sakit perut sebab ketat.
● Tak bergulung bila duduk.
● Tak berpeluh walau seharian pakai.
● Sangat selesa.
● Membentuk lekuk tubuh yang indah dan untuk hidup lebih baik dan bersemangat
● FUNGSI :
• Mengecilkan perut.
• Melangsingkan pinggang.
• Membakar lemak yang berlebihan.
• Menaikkan dan mengencangkan punggung.
• Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.
•JAPAN SLIMMING PANT sebaiknya di pakai sejak awal kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat.
~SELAMAT MENCUBA
MUNAFIE SLIMMING PANTS
Free size muat sehingga pinggang 104cm..
Material sangat selesa dan breathable. Kain sejuk.

Thursday, June 16, 2016

Glowing Speed dari DMS360

Glowing Speed dari DMS360

 

Sempena Ramadhan dan Lebaran yg bakal tiba,akak nak beri Diskaun 10% untuk produk ni.

Harga Asal RM169

Harga Tawan RM152

FREE POSLAJU

Hubungi saya Liza
Pengedar sah DMS
0127580997


Mahukan wajah anda seperti artis korea?
Kulit wajah bebas cela, glowing dan remaja?

Perkenalkan produk terbaru dari keluaran #DMS360
Glowing Speed atau dalam bahasa melayunya SEPANTAS SINAR (laju tahu.. tak sempat nak kejar)..


Alhamdulillah.. Ramai telah cuba dan terbukti lebih berkesan, lebih baik dan terlebih glowing. Kesan seawal penggunaan amat mengujakan kami semua sebagai wakil pengedar DMS.

Sebulan yang lepas, baru sahaja kita keluarkan produk terbaru DMS iaitu Cermin Seri yang nyata 3x lebih berkesan dan extra glowing dari produk utama iaitu DMS360 bagi mencerahkan dan menggebukan wajah. Kini, tampil produk yang lebih besar, lebih pantas bertindak ke atas wajah dengan harga yang amat murah!!

Kenalah saya mencubanya pula.. hehe


Glowing speed 24k Gold




Lebih pantas bersinar, lebih berkesan dan tiada produk dapat menandinginya



Kegunaan serbuk emas di dalam produk kecantikan telah lama terbukti sebagai bahan berkesan dan awet muda. Kini gabungan DMS yang super ulung bersama 24k. Produk premium pada harga amat menjimatkan

Khasiat dan Manfaat

GLOWING SPEED 24K Gold

Merangsang regenerasi sel kulit
Menganjalkan kulit wajah
Melembabkan dan menutrisi wajah hingga bagian dalam
Mencerahkan warna kulit wajah
Mengecilkan pori-pori wajah
Menjaga wajah dari kerutan dan penuaan
Membantu mencegah, mengurangi dan menghilangkan jerawat
Memperbaiki sirkulasi mikro pada wajah
Menekan kapasitas oksidasi pada kulit
Membuat wajah semakin cantikk




Produk ini lebih besar, lebih jimat kerana mampu bertahan sehingga 4-5 bulan.

Jika kita kira

Harga produk ialah RM 169 / 5 bulan = RM 33 sebulan sahaja!!

Terlebih jimat kan?

Set premium ini terdiri dari
1. 1x krim siang (30g)
2. 1x krim malam (30g)
3. Sabun (45g)

Manakala

Product:
‪#‎GlowingSpeed‬
Whitening Turbo
Have
‪#‎Arbutin‬
‪#‎Collagen‬
‪#‎Glutathionne‬
Furious Glow Pro .Improved technologi for maximum whiterning rapid effects.
Have 24K Gold Version.





Perbezaan besarnya #glowingspeed premium gold kita ni dengan dms360 set skincare.

Berbeza sangat kan?

Marilah dapatkannya.

Sangat luar biasa. Sangat berkesan

Money back guarantee jika tiada kesan dalam 60 hari. Khas buat pelanggan saya.


Mari kita lihat apa kata pengguna?


















Glowing sangat kan?

Moh jangan tunggu lagi, harga 1 set RM 169.00 sahaja.

Terbukti

+ 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah
+ glowing sepantas 5 saat
+ kesan seawal 3 hari
+ super glowing berbanding dms360 dan cermin seri
+ lebih awet muda
+ lebih besar
+ lebih jimat




Hubungi saya Liza
Pengedar sah DMS
0127580997

Friday, May 13, 2016

DMS360



Konfius nak pilih yang mana satu? Tiba-tiba pengasas DMs keluarkan sampai 2 produk terbaru. Terkezut pengguna setia DMS360 tau!

Pilih mana berkenan darling!

Perbezaan :
DMS360 : RM139
* dari ekstrak honey dew + kolagen + alga.
* Beratnya : sabun 30g , krim 20g
* Spf 25.
* Jimat sehingga 2-3 bulan pggunaan.

CERMIN SERI : RM120
* Dari ektrak mutiara dan diamond
* Beratnya: sabun 30g , krim 20g.
* spf 30.
* Jimat sehingga 2-3 bulan penggunaan.

GLOWING SPEED : RM169.00
* Dari kolagen dan 24K gold
* Beratnya: sabun 40g, krim 30g.
* spf 45
* Jimat sehingga 4-5 bulan penggunaan.

Tips pemilihan ya.
Jika anda tanya saya yang mana terbaik, harus saya katakan glowing speed 24k gold.

Ada kolagen + arbutin agen pencerah yang tinggi + 24k gold dan size berkali ganda dari dms360 dan cermin seri. Juga spf45.

Bayangkan krim keluaran dms ni besar tau. Harga pula bawah RM 150, mana mahu jumpa saiz sebegini dengan ramuan semulajadi dan tanpa bahan kimia sehingga penggunaan super jimat.

Terutama krim malam, bagi saiz 20g mampu bertahan sehingga 4-5 bulan, inikan pula saiz glowing speed 30g. Berbaloi sangatkan?

Nak tambah serum sangat digalakkan tapi pakai set asas glowing speed 24k gold sahaja dah sangat berkesan tau. Cuma tambah foundation untuk efek lebih cantik dan suka bermake up.

Jangan risau, produk dms ni halal, mesra wuduk dan sangat mudah dicuci walau tanpa sabun pencuci.

Jangan segan nak cantik!
WASAP 012 7580997

Formula No.1 terlaris di Korea...




5D Hybrid/ RM100
Untuk 3bulan
Dengan 5D Formula dari Korea
Ianya ternyata berbeza dari lambakan foundation yg ada dipasaran sekarang!
Teasted and proven!
Formula No.1 terlaris di Korea...
Dengan kajian lebih teliti lagi dan hasil yg lebih mantap lagi...5D HYBRID kini dipasarkan utk anda..
Jelita tanpa perlu makeup tebal
Natural beauty keutamaan kami
Wajib cuba!!
Rugi tak cuma!

Berminat
Wasap 012 7580997

Friday, May 6, 2016

TEH KEMPIS PERUT

 

 




                                                                                                                                                                                                             Harga
 

Harga 20 uncang detox tea RM100 dan tahan selama 10 minggu.

Kita bagi harga PROMOSI hanya RM80 sahaja termasuk postage.

Jika ingin cube pek percubaan, boleh dapatkan 5 uncang pada harga, RM37 sahaja.😊

Minum 2 uncang sahaja dalam 1 minggu. 3 hari 1 uncang. 1 paket boleh tahan 10 minggu, 2 bulan 2 minggu.

Minum pada waktu pagi ketika sarapan. Hanya rendam uncang ke dalam air panas, letak gula jika suka manis, kemudian minum seperti teh biasa.

1 uncang 1 kali guna. 1 uncang untuk 1 cawan. Perlu minum air masak banyak untuk keberkesanan maksimum.

Dan rasa teh yang paling sedap berbanding teh biasa dan teh detok yang lain sgt pahit tu. Rasa passion fruit tau. Sampai rasa tak puas nak minum.😍

Dan kesan boleh dilihat selepas 8 jam! Sangat best produk ni.😍😍😍

Tiada pantang larang sepanjang pengambilan teh detox ni! Cuma perlu banyakkan pengambilan air masak. Ye la. Makan ape2 supplement, air masak kena banyak, baru produk berkesan. Melainkan makan panadol, tak perlu air masak banyak pun takde hal sebab panadol ada dadah. Produk ni takde dadah kannn.😉

Tiada juga kesan buruk ketika pengambilan. Hanya 1 je kesan buruk. Iaitu, rakan-rakan korang mula jeles sebab perut makin ramping!😍😍