Tuesday, March 17, 2015

GC TEA


Pakej Diet Paling BERKESAN
"Tak perlu berhabis beribu untuk SLIM dengan GC tea sy turun berat badan 5 kg 3 minggu"- mira 36 tahun kota kinabalu
"baju zaman anak dara dah boleh oakai! kawan tegur Anak ke Adik??- rita 37 ampang.
Nak tahu RAHSIA ,WAJIB Baca sampai habis>>>>>>
admin nk kongsikan gc tea iaitu produk Slimming TERLARIS kini dan selamanya.
+++++++++++++++++++++++++++++++
sedikit info tentang produk GC tea
[ ✔ ] mengandungi STEVIA utk gula semulajadi
[ ✔ ] Gymeama sylvestre menghalang penyerapan gula/karbo dalam usus
[ ✔ ] Daun Mulberr menghalang penguraian gula/sukrosa di dalam usus lantas menghalang penyerapan glukosa ke dalam darah.
[ ✔ ] Rooibos Merangsang pankreas untuk merembeskan insulin untuk menukarkan gula kepada tenaga secara semulajadi.
GC tea sangat bagus kepada mereka yang INGIN KAN BERAT BADAN YANG IDEAL
>>> BERDIET santai TANPA KAWALAN MAKANAN yg KETAT>>>
+++++++++++++++++++++++++++++++
Admin banyak terbaca :-
[ ✘ ] banyak kes mati mengejut dalam usia muda
[ ✘ ] banyak sakit KRONIK berpunca dari pemakanan
[ ✘ ] majoriti kes diabetes berpunca dari GULA
KATAKAN tidak dan ia tak akan berlaku pada ANDA!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bayangkan :-
[ ] badan anda macam Cik Ta
[ ] langsing Persis "retis"
[ ] kawan tegur "ko nampak muda lah"
[ ] saiz S dah boleh pakai balik
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

whatapp/SMS ke 0127580997 sekarang !!!!!!


cepat ya!!!! saya tunggu!!!!!

Thursday, March 12, 2015

dian vitamin


ramai tanya .. kami bayar ke @eqahelena utk makan dian vitamin ? jawapan nya TAK ! kami pon tak sangka dia amalkan #dianvitamin utk hilangkan parut .mybe akan dtg blh payment dia utk jd duta ?? nak tak ? heheh malu nyaaa

==============================================
TERBONGKAR !!! 3 HARI SUDAH NAMPAK KESANNYA WOW!!
Wahh cantik nye kulit dia!!! Teringin nak kulit glowing pinkish mcm ni???
============================================

===============================================
DIAN VITAMIN MELETOP 2014 !! PRODUK SELAMAT.. untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat,jeragat,resdung,parut,liang pori terbuka,berkulit kusam dan gelap
ANDA BILA LG ??
jgn biarkan muka dan kronik bru nak bertindak
================

******
kenapa dian'z vitamin C & E sgt istimewa untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat,jeragat,resdung,parut,liang pori terbuka,berkulit kusam dan gelap ?
~ 12000mg setiap hari ( wow ! )
~ sedap ! berperisa BERRY ( boleh di isap, kunyah atau telan
~ jimat ! sebotol 60 biji untuk dua bulan ( untuk kesan lbeh cpt 1 bulan)
~ 2 biji sehari ( pagi dan malam selepas makan)
~ mempunyai kelulusan kkm
~pratikal , tablet yang kecik ,tidak seperti ubat
~ kesan seawal 3 hari
~ sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu

Saturday, March 7, 2015

VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg






VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg


Gabungan daripada extra berry..mengahasilkan vitamin C & E dan Menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.. tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.. ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL


FUNSGI UTAMA : memutihkan seluruh badan, melembabkan kulit,mencantikkan kulit.,merawat jerawat,jeragat .dan sel kulit mati.


CARA GUNA : 1 biji selepas sarapan.1 biji sebelum tidur. Tablet boleh di isap atau di telan.


Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine,


Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil

HARGA :: RM80 SEMENANJUNG 
/ RM85 SABAH SARAWAK
sebotol ada 60biji.. untuk sebulan..sgt berbaloi2..
 





Sunday, March 1, 2015

rolanjona feet mask



attention : berminat inbox terus saya @ whatsupp 012 7580997
Kaki tak cantik? Tumit kaki merekah? Kulit kering? Banyak kutikel di jari kaki?
om dapatkan ROLANJONA FEET MASK utk kaki yg lebih cantik, lembut, dan halus! Mengandungi intipati cuka buluh asli, berkesan melembutkan, menyuburkan kulit, mengatasi masalah kaki retak dan kasar, dan mengurangkan bau kaki!






Friday, February 27, 2015

PIL PUTIH SELURUH BADAN PALING BERKESAN

Bila saya makan ini..? Apa yang akan berlaku ?

Saya..Saya.. awak..kamu dan dia..kita berbeza..

pasti result juga berbeza.... Tapi Final result tetap sama..iaitu anda akan mendapat kulit yang putih, gebu mulus dan selamat lagi semakin sihat ( anti cancer dan improve imume system ) .

Wanita A : Tiada masalah kulit... Bila dia makan SW L-Glutathione, dalam 2 minggu warna kulit jadi lebih putih dari warna yang sekarang.

Wanita B : Kulit penuh jerawat subur .. Dalam 2 minggu anda akan perhatikan yang jerawat2 anda semakin kecut dan parut2 anda semakin pudar... Kerja2 pemutihan kulit anda akan bermula lepas masalah kulit anda dipulihkan.

 Lelaki A : Kulit kasar , tebal dan berminyak . Andaakan melihat texture kulit anda menjadi lebit lembut, kurang berminyak san semakin bersinar. amalkan berterusan, anda akan lebih cerah daripada sebelum makan SW.
berapa lama tu...? bergantung kepada ketebalan dan kekasaran kulit anda.

Lelaki B : mungkin seorg artis yg mmg menjaga kulit..Kulit mmg jenis lembut ala2 Nuar jeng... Anda kan terus start putih dalam masa 2minggu uolss..

 Anda dah jelas ya.... Jelas bahawa mengamalkan L-Glutathione 100% akan menjadikan anda lebih best, dari semalam..

Kulit menjadi putih, bersih sihat dan bersinar2.... !

SW adalah L-Glutathione 100% Berkesan .

L-Glutathione adalah Superwhite !


LEBIH LANJUT TENTANG PRODUK KLIK
https://www.facebook.com/pages/Aliza-kasran/173959115948229