Thursday, October 30, 2014

KAPSUL HORMON EXTRA STRONG,EXTRA POWER












 RM90 
RM100 SS
FREE POSLAJU


KAPSUL HORMON EXTRA STRONG,EXTRA POWER
(Jamu Young Gold.Jamu TERBAIK Dunia).
*** Bukan semua jamu boleh hasilkan 'effect' montok dan gebu
*** Bukan semua jamu bila mkn je keputihan keluar
*** Bukan semua jamu blh buat punggung jadi pejal dan terangkat...
PALING BEST sekali bila breast kita makin BESAR dan pejal..

Jamu Young Gold Perfect Lady® sekiranya anda mengalami masalah berikut :
*Period tidak teratur
*Kerap sakit kepala
*Mengalami masalah keputihan & faraj berbau
*Senggugut
*Angin dalam badan
*Menghampiri monopouse & telah monopouse
*Rambut kerap gugur
*Selalu berasa letih dan wajah tidak bermaya
*Wanita dalam pantang
*Ingin memiliki zuriat
*Tidak aktif diranjang
*Satu-satunya jamu di Malaysia yg diberikan pengiktirafan KKM "dapat melegakan sakit kepala
*Merawat luka dalaman
*Anak dara berumur 16 tahun dan keatas
* Mengatasi masalah payudara yg kendur
*Mengembalikan bentuk badan persis ANAK DARA..
*Menaikkan seri wajah
*GLOWING dan cerahkan kulit
-Lulus KKM
-Lulus Labtest
-GMP
-Halal
CARA PENGAMBILAN :
Ambil 1biji kapsul setiap pagi sebelum sarapan.
*banyakkan minum air
TIADA PANTANG LARANG SEMASA PENGAMBILAN.
1 Botol mengandungi 60 Kapsul untuk 2 bulan makan.
*PERIOD Stop makan!!!
*Wanita hamil DILARANG MAKAN!!!

SABUN SELULIT

- Hilangkan selulit di perut , lengan dan paha ..
- Membakar lemak di kawasan berlemak ..

Cellulite Perfect Soap by Labdee Thailand
( 1 company with alpha arbutin soap )
1 pcs RM20
3 pcs RM40
FREE POSLAJU SEMENANJUNG
SABAH SWAK TAMBAH RM5

Sangat berkesan !!!

Cara guna
Gosok sabun di badan selama 30 minit dan bilas ..
Kesan yang sangat superbb !!!

Kandungan
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Glycerin,Lauric Acid, Menthol, Propylene Glycol, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Sodium Lauryl Ether Sulphate, Sorbitol, Stearic Acid, Sucrose

BVR BUBBLE LICIOUS

KHASIAT BVR BUBBLE LICIOUS
GOLD SCRUB

✔ Mencerahkan dan memutihkan kulit
✔ Melicinkan kulit
✔ Menegangkan kulit
✔ Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
✔ Melembabkan kulit
✔ Menghilangkan parut
✔ Menanggalkan daki lama dan degil
✔ Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap
✔ Menghaluskan kulit

 DIGUNAKAN KHAS UNTUK :-

✔ Ketiak
✔ Tangan dan lengan
✔ Celah peha
✔ Tempat2 yg berdaki degil.

KANDUNGAN BVR BUBBLE LICIOUS
GOLD SCRUB

✔ Vitamin C
✔ Vitamin E
✔ Collagen
✔ Milk
✔ Pure Smooth Salt
✔ Micro Pure Gold

BERAT : 200 GRAM

Tuesday, October 28, 2014

JAMU DARA ANGGUN



NO KKM ==> MAL 10012480 TC
Jangan tunggu lagi hidup anda pasti akan berubah

 Jamu Dara Anggun**
Dapat merawat masalah wanita berikut:
>keputihan
>haid tidak normal
>senggugut(sakit ketika haid)
>menghilangkan gatal-gatal di faraj akibat jangkitan
>miss v longgar bagi ketat>menyempitkan rahim
>ketatkan faraj menjadi dara semula
>menegangkan bibir faraj
>memulihkan rahim/peranakan yg jatuh
>miss v longgar
>naikkan/memejalkan punggung yg jatuh
>menegangkan payudara
>memberi ransangan
>memberi tenaga
>melegakan kebas tangan/kaki>melegakan sakit pinggang
>melangsingkan badan
>awet muda

SOALAN LAZIM JAMU DARA ANGGUN

1.)Berapa  Harga JAMU kampung DARA ANGGUN?


= Harga asal RM90 semenanjung  RM100 sabah/sarawak==> (HARGA SIAP POS LAJU)= kini promosi hanya RM70 sem RM80  ss ==> (HARGA SIAP POS LAJU)



2.)Berapa Biji sebotol/cara makan?


= Sebotol ada 60 biji = Dewasa Cara makan 2 biji PAGI lepas sarapan.


3)Apakah ada kesan sampingan.?


= jamu ni tanpa kesan sampingan malah membantu merawat penyakit lain.


4)Makan jamu ni kena berpantangkah.?


= Tak perlu berpantang,


5) Kalau belum berkhawin boleh makan ke ?


=  JAMU ni sesuai pada semua lapisan REMAJA/ANAK DARA /DAH BERKAHWIN MAHUPUN DAH MONOPOS.


6) Kalau pregnant boleh ke ambil jamu ni?


=Pregnant tak di benarkan sama sekali.


7)Kalau menyusu or breastfeeding  boleh ke makan JAMU ni?


=  Menyusu dan berpantang boleh mengambil jamu ni tiada masalah.


8)Kalau waktu period boleh ke ambil?


= time period pun boleh mengamalkan jamu ni



9) Jamu nie kena makan berterusan ke?


= Kami sarankan cik kena amalkan jamu nie utk proses pemulihan, sebab kita biasanya selalu mengambil pemakanan yang tidak sihat or menjejas kesihatan,jadi dengan mengamalkan jamu nie ia dapat mengelak dari segala penyakit


10) Berapa hari boleh nampak perubahan ?


= Dalam 7 hari cik akan rasa perubahan nya , tetapi cik kena teruskan makan utk proses merawat




11) Apakah isi kandungan yang di gunakan dalam jamu ni?


= Bahan utama kami gunakan ===>
==>Manjakani
==>Serapat
==>Mascotek
==>Kacip Fatimah
==>Pueraria Mirifica



JANGAN RISAU JAMU KAMPUNG NIE ADA KELULUSAN DARI  KKM

Saturday, October 18, 2014

women desire

RM90.FREE POSLAJU
MAHUKAN WAJAH PINKISH??

Pssttt...sampaikan orang tersayang pon perasan perubahan anda walau anda menafikannya.Alamak! Baru satu minggu tau...Belum 3bulan lagi...HEBAT!!

"Tak lama lagi saya dah nak kahwin...Alhamdulillah wajah dah semakin berseri2 malah Pinkish...sukanya..Muka tembam pon dah takde lagi.

Tunang saya pon beriya2 menegur perubahan yg berlaku pada wajah saya.Dia cakap makin cantik dan berseri2.Walaupon saya menafikannya.Dia tetap kata MEMANG WAJAH SAYA BERBEZA DARI SEBELUM NI.

ALHAMDULILLAH.Thanks WDEC kerana merealisasikan impian saya untuk Tampil berseri2 dan YAKIN DI HARI BAHAGIA NANTI.