Friday, April 21, 2017

NIQREES HYDROGEL : SERUM TERPANTAS HILANGKAN SEGALA MASALAH KULIT

NIQREES HYDROGEL : SERUM TERPANTAS HILANGKAN SEGALA MASALAH KULIT


niqress hydrogel , satu2nya produk utk menegangkan aset anda yg boleh digunakan di muka & seluruh badan.

Niqrees Hydrogel

merupakan inovasi baru dalam menganjalkan kulit muka dan payudara, agar ia lebih tegang dan berseri-seri

Formula inovatif dan eksklusif kini mengandungi ekstrak buah Kigelia Africana yg mana ia dapat memberi kesan pantas seawal kali pertama penggunaan di mana2 bahagian kulit yang bermasalah

Selain di muka ia juga merupakan serum hidrogel yang sudah terbukti mampu merawat segala masalah wajah  dari yang biasa hingga yang rosak teruk serta mengangkat payudara sehingga 15% . Dalam ujian , telah terbukti 70% wanita telah memberikan feedback dalam penambahan saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa hanya 5 minggu.



+ Mempunyai kelulusan dari KKM : NOT 150705975K
+ Dikilangkan dikilang berstatus GMP dan HALAL
+ Melalui proses R & D 
+ Produk MUSLIM & Dijamin BERKESAN
+ Sesuai digunakan dari kanak2 sehingga dewasa
+ Testimoni tak berhenti masuk sejak 5 bulan giat dipasarkan




ADA YANG NAK TAHU TEXTURE NIQREES? 

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL adalah satu produk yang diformulasikan menggunakan bahan asas terbaharu iaitu dalam bentuk HYDRO GEL yang mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.
.
 Teksturnya yang sangat Pekat & Tidak Berminyak (waterbase) menjadikan ia senang MERESAP ke dalam Lapisan Kulit.
.
Dengan Bahan-bahan Semulajadi yang aktif untuk merawat kulit bermasalah.
.
Kandungan istimewa dalam Niqrees adalah hasil gabungan gel serapan terpantas iaitu"HIDROGEL" yang mana mampu memberikan effect 5 bintang "
.
"Bertexture putih jernih, tiada pewarna tiruan ataupun bau tiruan dimasukkan. kadar serapan 5X ganda lebih pantas dari serum. Wowwww... Terujanya!!!! 

Sabar dulu kay . Niqrees ini selamat digunakan untuk bayi ataupun kanak2 tau. Berkelulusan KKM dan diperbuat di kilang GMP" 


hydrogel...
mengapa produk menggunakan hydrogel dikatakan lebih bagus ????

HYDRO GEL adalah gel tidak berwarna yang mengandungi nutrien-nutrien yg mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.
-
-
selain tu, yg pasti, penggunaan hydrogel membuatkan sst produk itu tdk melekit...senang nak guna n sangat selesa bg yg ingin menggunakan alatan mekap
-
-
sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan usia kerana diperbuat dari mineral semulajadi dan bebas dari bahan kimia.



Mengapa kami memilih HYDROGEL berbanding SERUM @ KRIM ?

"HYDROGEL TERBUKTI MEMPUNYAI KADAR RESAPAN YANG TINGGI KE DALAM LAPISAN KULIT"

Hydrogel merupakan inovasi terbaharu didalam bahan asas bagi produk kosmetik yang mana sifatnya adalah seperti air yang mampu menyerap pantas ke dalam kulit dan memberikan KESAN YANG SUPER DUPER PANTAS.




HYDROGEL MEMPUNYAI KEBAIKAN BERIKUT

‪#‎Serapan‬ yang lebih tinggi berbanding serum, lotion atau cream.
‪#‎Memberikan‬ rasa sejuk dan nyaman pada kulit.
‪#‎Tidak‬ melekit atau berminyak.
‪#‎Mengandungi‬ bahan mineral semulajadi yang membolehkan ia sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur serta bagi yang mengalami kulit sensetif.
#100% bahan semulajadi dan tiada kandungan bahan kimia.

.
.
Nak cuba NIQREES hydrogel ?
Serum Pertama di Malaysia yang berasaskan air 😉
.
CIRI-CIRI & KELEBIHAN NIQREES HYDROGEL
👍Bukan Serum tapi Hydrogel
👍Bersifat water based 
👍Mudah meresap ke dalam kulit
👍Tidak melekit dan tidak berminyak
👍Kesan seawal 1 minggu
👍Tahan sehingga 1 bulan
👍Menggunakan ekstrak buah Kigelia Africana
👍Bebas bahan kimia Merbahaya


"KEBAIKAN NIQREES HYDROGEL"
👉Merawat masalah jerawat
👉Merawat masalah jeragat
👉Menghilangkan parut
👉Memutihkan wajah
👉Menegang dan menganjalkan wajah
👉Menghilangkan eyebag & dark circle
👉Menghilangkan biji kolestrol
👉Mengurangkan kedutan di wajah
👉Merawat ekzema
👉Menambah saiz payudara
👉Menegangkan payudara
.


MAKE UP BASE YANG PALING BAGUS

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL merupakan lifting serum yang digunakan sebagai mekap base bagi  yang nak mekap tahan lama,flawless, xnak naik jerawat2 atau muka tompok2..muka kekal cantik, kulit plak makin licin berseri sebab NIQREES turut merawat masalah kulit muka. 



Fungsi Niqrees Hydrogel dalam mekap :

✔ Sesuai dijadikan makeup base / primer

✔ Sebagai pelembap kulit wajah

✔ Menghilangkan & mengecilkan liang pori2
✔Menegangkan, menganjal & menghilangkan kedutan / garis halus
✔Menghilangkan eyebag / lingkaran bawah mata
✔ Merawat masalah jerawat 
✔ Membaiki sel-sel kulit mati
✔Memudarkan  parut 
✔ Merawat EKZEMA

✔makeup tahan lama
✔memudarkan parut


Cara Penggunaan
1) Cuci Muka & lap kering
2) Picit 1 titik Niqrees dan ratakan seluruh wajah
2) Pakai foundation / bedak asas

Mekap seperti biasa




 hilangkan kedut & eye bag
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah kedut dimuka dan juga eye bag dan lebam bawah mata...hasil boleh dilihat dari kali pertama penggunaan NIQREES

Cara Penggunaan
1) Muka dan Mata
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu.
Buat urutan lembut disekitar mata

Hasilnya dapat dilihat serta merta




Cara berkesan hilangkan jerawat & jeragat

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah jerawat dan jeragat...hasil boleh dilihat dengan penggunaan NIQREES secara konsisten

Cara Penggunaan
1) Jerawat dan jeragat
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu.

Niqrees tidak berminyak & mudah menyerap..anda bebas menggunakan sebarang alatan mekap selepas menggunakan NIQREES


Fungsi Niqrees Hidrogel pada muka :

🌱 mengurangkan kedut seluruh wajah
🌱 menghilangkan eyebag dan lebam bawah mata
🌱 memutihkan kulit
🌱 melicinkan kulit
🌱 merawat masalah jerawat
🌱 merawat masalah ekzema
🌱 Anti-radang (ekstrak kigelia telah terbukti lebih berkesan daripada Indomethacin, yang kuat sintetik anti-radang).
🌱 Agen antioksidan (ekstrak etanol daripada kigelia telah terbukti mempunyai aktiviti antioksidan).
🌱 anti-bakteria.



PAYUDARA BESAR & TEGANG

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.

Cara Penggunaan
1) Payudara
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu. 



Kandungan NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL

🌻 Aqua (air)
🌻 Acrylates / Beheneth-25 Matacrylate Copolymer
🌻 Extract Buah Kigelia Africana
🌻 Glycine Saja (kacang soya) Protein
🌻 Triethanolamine
🌻 Phenoxyethanol


Kigelia Africana

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berasaskan bahan aktif semulajadi utama yang terdiri daripadakigelia africana dan puriera mirifica bagi membesarkan saiz payudara, menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara.


Khasiat utama kigelia africana

1-Mengalakkan pembesaran payudara.
2-Menegangkan struktur kulit dengan cepat.
3-Anti-kanser iaitu merawat kanser kulit serta kanser payudara.
4-Bersifat anti bakteria yang tinggi boleh merawat pelabagai masalah kulit serta luka.
5-Anti-penuaan dan bersifat aktif bagi menghilangkan kedutan pada kulit.
6-Merawat Ekzema,penyakit kusta dan sifilis.
7- merawat pelbagai penyakit kulit dari jangkitan kulat, bisul, jerawat dan psoriasis
8 - berkesan untuk merawat luka dan kudis.

kigelia juga diambil secara dalaman untuk merawat keadaan seperti disentri, kurap, malaria, kencing manis dan pneumonia.



🌱 lulus kkm : NOT150705975K
🌱 sijil halal
🌱 dikeluarkan oleh kilang bertaraf gmp
🌱 produk bumiputera





KEBAIKAN NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL

===============================
.
➡Wanita 

🍃Menganjalkan p@ud@ra 

🍃Memontotkan struktur p@ud@ra

🍃Menghaluskan kulit

🍃Mencerahkan P.uting

🍃Menghilangkan kedutan bawah mata & seluruh wajah

🍃Mengecutkan Jerawat

🍃Menipiskan Jeragat

🍃Mengatasi masalah kurap / panau 

.

.

➡Lelaki

🍃Menghilangkan kedutan bawah mata

🍃Menegangkan kulit wajah

🍃Mencerahkan kulit muka

🍃Menghaluskan texture kulit

.

.

➡Kanak-Kanak

🍃Merawat masalah excema / kudis buta

🍃Menyembuhkan masalah panau /kurap

🍃Mencerahkan & menghaluskan kulit

🍃Merawat kesan gigitan serangga

.

.

➡Sesuai utk semua gologan termasuk : 

🍃Ibu Mengandung

🍃Ibu Menyusu

🍃Bayi yang baru lahir





CARA GUNA NIQREES HYDROGEL

👠 Cuci bersih wajah dengan apa2 pencuci muka
👠 Pakai toner (jika ade)
👠 Picit 1-2  pam niqrees ke jari & buat sapuan nipis ke seluruh muka
👠 boleh pakai any night cream (jika ade) 




TESTIMONI NIQREES HYDROGEL



.
Beratus testimoni diterima dalam masa 2 bulan  :
.







Cik Pa'ah gembira sakan ...Niqrees mampu menghilangkan masalah biji kolesterolnya...


Hunny,bukan baru alami masalah jerawat, bertahun uollss...alhamdulillah NIQREES mengubah segalanya...2 minggu aje Hunny berNIQREES...lihat lah sendiri :-)




Ayung kata eyebag dah kurang, jerawat dan parut terhapus, kulit makin cerah..tu after seminggu je ayung guna NIQREES






jerawat dah takut dengan NIQREES.. ini bukan satu penipuan !!!! :-)



bukan kak faz yang kata, dik Ellie yang kata "NIQREES BEST !!!! "




Scha gembira sakan, dengan NIQREES, jerawat, parut, kulit kusam hilang dari radar :-) :-)



After 1 week je uollsssss....Ain tak tipu, NIQREES HYDROGEL memang terbaek !!!!




Kalo dah gini, mana tak hepi kome .... jomla berNIQREES !!!!

























NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL (30 gram)

HARGA
RM110 (sm) / 120 (ss)
free pos
.
-----------------------------------------------------------

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp

012-7580997




tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu