Sunday, April 24, 2016

SIARAN IKLAN PERLAKING

SIARAN IKLAN PERLAKING



NAMPAK X ? NAMPAK X?

PRODUK BARU HOT MELETOP !!!!

PRODUK TERBARU DARI SOFEA ILLIAS ....SAPE X KNL KAN JUTAWAN MUDA YG HEBAT LG ANGGUN....

Ok now akk nk perkenalkan korang dgn produk hebat All in 1 ni
Knp akk ckp All in 1 sbb khasiat dia dan manfaat dia jelas utk wanita2 atau lelaki yg ingin tampil anggun menawan tp pemalas yarabbi....hahahahaha.... sape yg sk giler kulit poleles glowing dan putih gebu harus amik produk ni....mmg elok sgt dgn trademark Perlaking iaitu GLOW GLOW SHINES UOLLS !!!

Yg plg best ttg produk ni adalah kemam je...x perlu bancuh2 atau shake2 bagai...buka sachet terus kemam...sng kan?..sesuai utk kita yg pemalas dan x byk ms ...hehehehe....Tapiiiiii......haruslah minum air msk sehari sekurangnya 3 liter....utk detox !!!!...iye utk detox bebeh !!!...Perlaking jg ada khasiat utk detox toxin yg berkarat dlm bdn... bl bdn penuh toxin mulalah lesu,kusam dan x bermaya....sbb tu kita jd emosi x stabil...asik nk mengamuk...meroyan x tentu psl....sk emosi skit2 hiba,sayu nk nangis...nah....sbb ape ???....sbb toxin la....

oleh sbb itu...mak aih ayt....
amalkanlah supplements Perlaking yg super sdp dan pantas....
x mahal rsnye utk stok sebulan..dlm stiap kotak ade 30 sachet comel...sebulan la tu....skrg harga promosi...cpt2 la grab ok....
wanita harus sgt2 jg kecantikan luaran dan dalaman...kalo pondan yg lelaki tu pn bleh berusaha utk jd wanita...knp kita yg dh azali ni wanita lgsg x bersyukur dan menjaga stiap aset penting anugerah illahi utk kita ???..... fkir2kan lah ye....
kat bwh ni akk sertakan smua mnfaat All in 1 PERLAKING GLOW GLOW SHINES U OLLS


#copy paste dr blog lain ...huhuhu....

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

✔ Tiada pantang 
✔ Kesan cepat
✔ 100% asli dan selamat 
✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!
KANDUNGAN DALAM PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
Serbuk Mutiara Asli Dari Filipina
✔ Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yang tinggi
✔ Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagai bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
✔ Bersifat antiradikal bebas
✔ Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya
✔ Hasilnya kulit yg cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
✔ Mengecutkan jerawat

Kolagen Ikan Salmon
 Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
 Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
 Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
 Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
 Memudarkan parut dan menggebukan kulit

Asid Hyaluronik Gred A
 Lebih halus dan bermineral
 Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
 Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
 Melembapkan kulit

Vitamin E & Grapeseed Extract
 Sebagai antioksidan dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan



MANFAAT AJAIB PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

✔ Antikedutan dan awet muda
✔ Menyembuhkan ruam dan ekzema
✔ Mencerahkan kulit
✔ Perlindungan matahari
✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
✔ Jerawat kecut
✔ Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
✔ Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
✔ Menguatkan folikal rambut
✔ Meningkatkan daya ingatan
✔ Menguatkan antibodi dan imun badan
✔ Merangsang peredaran darah
✔ Mengurangkan tahap kolesterol
✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
✔ Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran
✔ Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
✔ Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang



CARA PENGAMBILAN PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
✔ Koyakkan sachet dan terus dimakan
✔ 1 Sachet 5 GM
✔ Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari



HARGA PROMOSI RM120.00 EXCLUDE POSTAGE 
WHSAAP PN LIZA 012 7580997

Friday, April 22, 2016

TESTIMONI PERLAKING YG BERJAYA!!

TESTIMONI PERLAKING YG BERJAYA!!



TESTIMONI  PERLAKING YG BERJAYA!! anda bila lagi 😃😃😃
Muka SELALU SENSITIF, rasa X Yakin,

Selalu GATAL2 HIDUNG? ad MASALAH JERAWAT JERAGAT?? MASALAH RAMBUT GUGUR??? PERUTT BUNCITT?

3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan dgn PERLAKING. Kulit makin cerah, gebu dan anjal. Masalah kulit pon boleh hilang tau. 100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina. Dijamin tiada racun merbahaya.

PERLAKING membantu anda mendapatkan kulit idaman! Suami dan rakan-rakan pasti puji anda setiap hari! Makan cuma 1 sachet sebelum sarapan dan terus dimakan tanpa perlu dibancuh.




DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG! HARGA ASAL RM150.. KINI...

HARGA PROMOSI
RM 120.00 sekotak (30 sachets) = <-------- tahan sebulan ( 1 sachet sehari)
Postage RM7 semenanjung/ RM10 Sabah/Sarawak

BERMINAT SILA
sila whatsApp "PERLAKING" ke 012 7580997
sila whatsApp "PERLAKING" ke 012 7580997

Thursday, April 21, 2016

cleantox8

"baju yang saya beli dulu belum buka tag harga, just simpan dalam almari sebab tak muat...now semua boleh pakai hehe Alhamdulillah.." Hariz ; Johor.
PRODUK MEMANG BERKESAN KEMPISKAN PEYOT.
Lulus KKM MAL06061488T
.
Tak perlu bancuh-bancuh. Hanya telan 2 biji sehari untuk kempiskan perut tu. MUDAH!
.
Kalau tau teknik sebenar tak ada masalah pun.
.
Sekejap je boleh kempis PEYOT yang B0R0| tu.
========================================
WHATSAPP Kami dan Dapatkan Diskaun sebanyak 20%
=========================================
Fast Respons!
Whatsapp: 'C8' ke  +0127580997
   Whatsapp: 'C8' ke + 0127580997
Whatsapp:  'C8' ke + 012 7580997

(no kami ada whatsapp, sila refresh dan tunggu sebentar selepas save nombor ini. Tq)
==========================================
.
Ramai yang C8 dah BANTU ... Bang bila pula?




Wednesday, April 20, 2016

DMS 360 DERMAX SUPERSKIN






DMS 360 DERMAX SUPERSKIN
  RM120 termasuk poslaju
Kenapa Anda Perlu Memilih DMS 360 Dermax Superskin?
Disahkan Halal
Mendapat pengiktirafan dari KKM, GMP & BPFK
100% TIADA Mercury
Mempunyai SPF25
TIADA Hidroquinone
Tanpa pengelupasan
Tiada kesan sampingan
Sesuai untuk lelaki & wanita
Sesuai untuk semua jenis kulit wajah samada:
Kulit kering / menggelupas
Liang Pori besar dan berminyak
Kulit Kusam
Sensitif matahari
Jerawat / jeragat
Tona wajah tidak sekata
Kulit wajah lebih gelap dari kulit badan
Dan lain-lain
Inilah masanya untuk upgrade kecantikan wajah uolls dan tampil lebih yakin dan flawless!
Kini uolls tak perlu lagi gunakan camera 360 utk nampak kulit licin tanpa cela, hanya gunakan DMS 360 Dermax Superskin sahaja!
Jadi.., apa tunggu lagi, Gunakan DMS 360 dan anda sendiri akan rasai perubahannya!
Bila kulit dah makin flawless, takde parut & jerawat bertenggek kat muka, diri sendiri pun rase yakin je kan nak keluar rumah tanpa mekap tebal.
APA YANG TERKANDUNG DALAM DERMAX SUPERSKIN 360 @ DMS 360?
1) SABUN CLEANSER EXTRACT HONEYDEW + COLLAGEN + ALGAE (30G) :
Sabun Dermax Superskin Sarat dengan Vitamin E & C dari Extract Honeydew dan Kolagen yang berkesan memperbaharui kulit dari lapisan dalam. Tembikai susu amat kaya dgn Vitamin A, B Complex & vitamin C yg merupakan elemen penting dalam penjagaan kesihatan kulit dan saraf. Amalan penggunaan bahan yang mengandungi khasiat tembikai susu pada setiap hari akan menghasilkan kulit yang bersih & sentiasa sihat berseri.
2) Krim Siang Dermax SuperSkin 360 (20G) :
Day Cream DMS 360 Menggunakan bahan asas dari air & Collagen pati sarang burung. Bahan ini ternyata berkesan membantu menghalang radikal bebas dari terkena kulit serta berkesan mengembalikan keanjalan kulit. Collagen yang terkandung dalam Dermax superskin juga efektif dalam penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus. Selain membekalkan kecantikan pada kulit, sarang burung dapat memulihkan kulit dalaman si pemakai.
3) Krim Malam Dermax SuperSkin 360 (20G) :
Night Cream DMS 360 Menggunakan glutathione & air sebagai agen memulihkan kulit yang rosak DUA KALI GANDA lebih efektif serta mencerahkan kulit wajah.

GLUTATHIONE dalam Dermax Superskin 360 NI APA PULAK?
GLUTATHIONE NI ada tiga fungsi utk kecantikan wajah uolls. Haa...Jgn guna je produk tapi tak ambik tau, fungsi bahan2 ni penting sangat!!
First, Glutathione dalam DMS 360 merupakan Agen pemutihan kulit. Maksudnya, ianya akan mengubah Eumelanine (pigmen / tompok hitam) menjadi Phaeomelanin (pigmen cerah). Eumelanin ni laa yang selama ni membuatkan kulit kita jadi kusam dan gelap ye uolls.
Secondly, Glutathione bertindak sebagai Agen Anti-Penuaan. Pernah tak uolls nampak org yg kelihatan tua padahal umur masih muda? Itu disebabkan kerana banyak sel-sel yang telah mati kerana glutathione tak cukup dalam badan. Jadi, amat penting untuk kita menggunakan bahan yg ada Glutathione sejak dari remaja lagi.
Lastly, Glutathione juga berfungsi sebagai Agen Penyahtoksin. Bila kita selalu terdedah dgn cuaca panas and udara yg kotor, byk kuman dan radikal bebas yang akan melekat pada kulit, walaupun kita tak nampak. Dengan adanya bahan Glutathione dalam Dermax Superskin 360, kita dapat lindung kulit kita dari dalam.

PERUBAHAN YANG DAPAT RAKAN2 & UOLLS LIHAT SENDIRI SELEPAS GUNA DMS 360?
Kulit kurang berminyak
Tona kulit sekata
Wajah semakin cerah berseri secara semulajadi
Kedutan dan garisan halus berkurangan
Kekal awet muda
Kulit anjal dan tegang
Blackhead & Whitehead hilang
Pigmentasi teruk (tompokan hitam) serta jeragat mulai pudar
Liang pori mengecil
Jerawat mengecut dan parut jerawat hilang
Kulit menjadi gebu dan kemerahan
Kulit kelihatan lebih muda dan segar
Kulit lebih lembut dan halus
SELAIN TERDAPAT IMPROVEMENT PADA LUARAN, SECARA TAK SEDAR DALAMAN UOLLS JUGAK AKAN MENGALAMI PERUBAHAN YANG POSITIF!
Kadar pH kulit menjadi seimbang
Memperbaharui dan mengaktifkan sel yg telah rosak
Menghapuskan sel kulit mati
Wajah terasa nyaman dan ringan
Tidak lagi gatal-gatal
Membantu penghasilan kulit baru
Cara Guna DMS 360 Dermax Superskin
1. Cuci Muka anda dengan bersih menggunakan Sabun Collagen DMS 360
2. Sapukan Day Cream Secara nipis & rata pada muka. Dipakai pada waktu siang
3. Pada Waktu malam, Cuci muka kemudian sapukan night cream Dermax superskin sebelum tidur
BERAPA LAMA 1 SET DMS 360 DERMAX SUPERSKIN BERTAHAN?
Ianya bergantung kepada jumlah penggunaan. Jika normal, boleh digunakan sehingga 2-3 bulan

GLUTACAPS 500MG PLUS


GLUTACAPS 500MG PLUS

"Ingatkan muka je putih, Lepas ambil Glutacaps, Satu badan Putih!"
Nak kan kulit muka 1, 2 atau 3 tona lebih cerah??! Kulit cerah, segar, putih bersih dan yg paling penting tak perlu mekap tebal pun nampak cantik natural je! Glutacaps adalah produk pemutihan kulit yg selamat digunakan & keberkesanannya dibuktikan. Inilah produk yg anda cari2 selama ini…

Glutacaps bertindak dengan memutih & mencerahkan kulit diseluruh muka dan badan secara rata, ia berfungsi menjadikan kulit lebih lembap dan lembut, mengatasi mslh kulit kering serta membasmi jerawat.

Anda ada masalah tona kulit tak sekata dan gelap?
Jerawat & parut jerawat yang banyak dimuka?
Kulit tak bermaya & kusam?

Mesti rasa stress kan bila masalah kulit byk sangat.
Nak keluar pun…hmm…rasa tak yakin je..
Kene pakai mekap tebal sikit baru rasa ok..

Woww!! Tak sangka betul atlEst ada jugak produk yang betul-betul berkesan! Baru 1 minggu guna kesan dah nampak dekat muka, tapi ape yg mengejutkan seluruh badan sekali putih, siyes uolls dengan Glutacaps mmg sangat best!

1st produk pemutihan yg paling byk ingredient di Malaysia. 1 kapsul mengandungi 500mg yg bebas bahan kimia sebab tu kesannya cepat. Dalam masa 12 jam badan kita memerlukan lebih 500mg gluta untuk pencerahan kulit. Jadi klu 24 jam, ngam2 lah 2 biji untuk kesan yg cepat. Dengan Glutacaps uolls jgn risau ye, tak ada kesan sampingan sebab produk ini telah pun lulus ujian sijil racun dpd USM.

Bahan aktif gluta yg original dari tumbuhan ini akan mmbantu mgurang & memudarkan jerawat selain pemutihan badan secara beransur-ansur.

Haa…ni pulak kita nak terangkan dekat uolls..apa beza putih vs putih cerah berseri? Kalau putih sahaja muka uolls akan nmpak pucat. tapi dengan consume Glutacaps, uolls putih, cerah dan berseri lagi….baru la kulit cerah tu nampak betul2 naik kan? Putih kemerah-merahan…mcm orang baru kawin, muka cerah berseri-seri je...sapa tak nak yunk..

Anda akan perasan muka, tangan & badan akan nmpak lebih
putih kemerah-merahan secara natural.
Jom cuba sekarang uolls sebelum hrga lebih mahal. Coz sekarang uolls dah tau kenapa gluta, HA & vitamin c original bagus kan?? Tak ada produk yg seefektif glutacaps dgn gabungan 3 bahan yg hebat ni tau…

Jom cantik, putih gebu-gebas dengan glutacaps!

Anda nak putih tapi takut nak suntik/cucuk2 ni?
Glutacaps kesannya umpama anda mengambil suntikan pencerahan!
Untuk pengetahuan, gluta ni mmg dah lama digunakan untuk pencerahan kulit. klu dinegara Thailand boleh kata hampir majoriti amalkan pengambilan gluta sama ada secara makan/ suntikan yg dah jadi kebiasaan penduduk disana. Sebab tu la uolls tengok kulit mereka lbih putih, gebu & cantik2 je…

Kandungan glutacaps
100mg vitamin c
350mg pure l glutathione Gred AAA dari Jepun
50mg hyaluronic acid

Kelebihan Glutacaps
Kulit semakin glowing & bertambah putih
Jeragat & pigmentasi hilang
Mensekatakan tona kulit muka
Menghapuskan jerawat
Menghilangkan parut jerawat
Menegangkan kulit muka
Antioksidan
Memulihkan katarak & glukoma
Membekalkan kandungan air
Menghilangkan kedutan di wajah
Mengekalkan kelembapan wajh
Menggalakkan pembaharuan kolagen dlm badan
Pencerahan kulit 1 badan

Apa yang anda bakal anda rasai dengan Glutacaps?
Memutih & mencerahkan muka dlm 3 hari sahaja
Parut degil & lama semakin pudar dan beransur hilang
Menyingkirkan JERAWAT + JERAGAT
Kulit muka bertambah lembut & lembap
Memutihkan 1 badan
Tona warna kulit menjadi sekata
Kulit jadi putih kemerah-merahan (ada seri)
Menjimatkan diantara produk pemutihan lain
Bibir menjadi merah secara semulajadi
Menjadikan perut sentiasa kenyang (boleh slim)
=> Gluta & collagen dalam badan menjadi aktif seawal 2 jam selepas makan
=> Mengunakan bahan aktif gluta original 100%
Anda bakal rasa sgt menyesal sebab tak ambil dari dulu lagi
Kawan2 bakal puji anda semakin putih, gebu & flawless

FOLLOW CARA AMBIL GLUTACAPS

Anda akan dpt kulit yg putih berseri, glowing & lembut.
Satu badan boleh putih dlm masa 4 -7 hari sahaja

☞ Ambil 1 kapsul 30 minit before breakfast
ATAU
☞ 1 kapsul sebelum tidur
☞ Kalau nak lebih cepat kesan, Untuk 1st Week ambil 2 biji.
1 biji sebelum breakfast & 1 biji sebelum tidur
☞ Selepas minggu pertama pengambilan, baru makan sebiji sehari
☞ Teruskan ambil glutacaps untuk kesan yang diidamkan

Pantang-Larang
Tak ada pantang yg berat Cuma byakkan minum air kosong
Caffeine & susu elakkan, serta kurangkan gula
Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
Ibu menyusu boleh ambil
Seawal usia 15 tahun boleh ambil
Pesakit buah pinggang, kencing manis, sakit jantung yg tak kritikal boleh ambil

Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan atleast beberapa jam

HARGA BIASA RM150
PROMOSI RM130
2 BOX RM240
3 BOX RM330

FREE POSLAJU SEMENANJUNG
SABAH SWAK ADD RM5

CARA BELIAN:
bank in ke

MAYBANK ALIZA KASRAN
155078372651

BERMINAT SILA wasap KAMI DI 0127580997
wasap DETAIL BANK,NAMA & ALAM
AT PENUH KE 0127580997