Friday, June 26, 2015

Sabun PEWIIT

Sabun PEWIIT
EXTRACT KULIT KAYU MANIS/BUNGA CENGKIH
Kelebihan sabun
€ menghilangkan jerawat batu
€ menghilangkan parut jerawat
€ menghilangkan kesan jerawat
€ memutihkan
€ mengecilkan pori-pori kulit
€ menyihatkan kulit(vitamin-c)
€ menyegar kulit muka .
€ mengawal minyak berlebihan
€ mengekalkan kelembapan kulit
€ menigkatkan keanjalan kulit ( org berusia )
€ kulit lebih licin , cerah dan berseri-seri
€ membuang toksin pada wajah
€ mengahalang blackhead dan whitehead
€ TAK BAYAR LEBIH ..
Kandungan sabun
® extract bunga cengkih selepas hujan
® extract kulit kayu manis turun-temurun tok
® extract collagen
® vitamin C
® semua extract halal
® home made ....
® 1 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu
® 2 kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan jerawat
® 3 collagen = mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit serta merawat kulit mati dan memulilkan kulit dari kesan parut jerawat .
® vitamain C = Menyegarkan kulit dan merawat parut jerawat dan juga lekuk2 jerawat ..
harga Asal Rm45
promosi Rm40
beli 2 Rm75
beli 3 Rm105
FREE poslaju semenanjung
sabah swak tambah Rm5
CARA BELIAN:
pm/whatapps 012 7580997

Sunday, June 14, 2015

Testimoni Gc Tea


♥ Testimoni Gc Tea ♥


▓▓ DULU KEMBANG, SEKARANG KUNCUP ▓▓

" TESTIMONI DIRI SENDIRI :- ROZI ( Admin )"

>> Dulu berat saya 75 Kg..Sakit hati asyik kena sindir dan kena kutuk. Sedih memang sedih, masalah hormon, diet tak menjadi. Baju lama semua tak boleh pakai, rasa rendah diri, Arhhhhh !!! Stress sangat...Umur pun 32 tahun, kalau saya tak jaga kesihatan, potensi boleh dapat penyakit..Terutama kencing manis !!! Masalah Utama saya, KETAGIHAN GULA !!!!

>> Kini berat saya 60 kg..Nak tahu RAHSIA ,WAJIB Baca sampai habis <<

>> Disini Admin nak kongsikan Produk yang terbukti berkesan dan bagus untuk kesihatan..Produk yang sangat LARIS, KINI & SELAMANYA..
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

▓▓ GC TEA..Teh sekat Gula !!! ▓▓

APA ITU GC TEA ??
>> GC TEA atau Teh Sekat Gula adalah mengandungi 100% bahan herba semula jadi. Mengadaptasikan konsep "Herbal Tea Formula", dengan menawarkan pendekatan yang komprehensif untuk menyekat lemak dan penyerapan gula berlebihan serta menguatkan sistem penghadaman perut. Kaedah ini akan membantu untuk menghentikan kesan dahaga akibat kepanasan, melegakan keletihan serta membantu menstabilkan glukosa darah.

>> GC Tea sesuai untuk mereka yang mengambil berat tentang gula darah, masalah kegemukan dan bagi mereka yang kurang bersenam.

>> Terbaik untuk mengatasi masalah kencing manis atau diabetis serta mengatasi dan mengawal masalah obesiti.
+++++++++++++++++++++++++++++++++

>> GC Tea - Teh uncang yang di formulakan dengan bahan2 semulajadi dengan kandungan seperti di bawah :-
[ ✔ ] Teh Hijau
[ ✔ ] Daun Gymnema Sylvester
[ ✔ ] Mulberry
[ ✔ ] Rooibos
[ ✔ ] Peppermint
[ ✔ ] Daun Stevia

KELEBIHAN GC TEA :
[ ✔ ] Meningkatkan Metabolisma Badan
[ ✔ ] Mengawal Kadar Gula dalam Badan
[ ✔ ] Mengurangkan risiko penyakit kronik
[ ✔ ] Mengawal dan Membantu Kencing Manis
[ ✔ ] Mengurangkan jenis risiko diabetis
[ ✔ ] Membantu mengawal berat badan
[ ✔ ] Menurunkan berat badan
[ ✔ ] Sihat : Mengawal gula berlebihan dari masuk ke dlm badan = diabetes tiada, berat badan berkurangan!
[ ✔ ] Sembuh : Menyembuhkan kencing manis, darah tinggi, athma
[ ✔ ] Selamat : Tiada kesan sampingan, Berdaftar dgn KKM (KKM 120514/05/ 093) & 100% halal
[ ✔ ] Sedap : Rasa tea + mint
[ ✔ ] Save (Jimat) : 1 kotak tahan sehingga 2 bulan
[ ✔ ] Senang : Rendam 1 uncang dlm air panas, blh diminum sehingga 3x.
[ ✔ ] Semulajadi : Tanpa gula, bahan kimia, pewarna, perasa/pengawet
[ ✔ ] Serbaguna : Juga boleh diambil bersama ubat/supplemen diet yang lain.



+++++++++++++++++++++++++++

>> Kita tukar gaya minuman kita dari teh ke GC Tea
[✔] Release Stress
[✔] Menyegarkan
[✔] Sihat
[✔] Menenangkan
[✔] Menyihatkan

Jangan tunggu lagi.. Lagi lama anda tunggu mungkin lagi BERTAMBAH BERAT anda..!!!.

>> Kempen Sebuah Rumah Dengan Sekotak GC Tea
Atau
Dapatkan Harga Promosi :-

>> Beli 3 kotak percuma 1 kotak + percuma keahlian- RM402.80
>> Beli 3 kotak percuma 1 kotak + percuma keahlian- RM402.80
>>Beli 3 kotak percuma 1 kotak + percuma keahlian- RM402.80
<<< ADD POSTAGE RM 20.00 >>>
Atau

ANDA RISAU TAK BOLEH TELAN?? TAKUT TAK MENJADI?
DAPATKAN DENGAN TRIAL SET
--------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
10 SACHET UNTUK 10 HARI RM28
20 SACHET UNTUK 20 HARI RM50
30 SACHET UNTUK 30 HARI RM70

>>Harga Sekotak 60sachet , tahan 2bulan [RM130]

>>JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA<<

SEGERA WHATSAPP/SMS/HUBUNGI - +6012 7580997
SEGERA WHATSAPP/SMS/HUBUNGI - +6012 7580997
SEGERA WHATSAPP/SMS/HUBUNGI - +6012 7580997


ADD ADMIN
 
 



Tuesday, June 9, 2015

Jom Cari Duit Raya

Modal RM59. Untung bersih RM20 setiap jualan. Sehari main main je promote dapat jual 5 unit dan RM100 dalam tangan.
Seminggu dah RM700.
Sebulan RM2800.
Tak nak ke?
Join terus kat sini

http://orangearmy.my/cikgulansing

 

Wednesday, May 27, 2015

WOMEN LOBATA PLUS







WOMEN LOBATA PLUS
RM65 (SM) RM75 (SS)
** 30biji
**Botol pertama digunakan 15hari
✔100% dijamin Original.
✔Produk adalah HALAL dan GMP certified.
✔KKM NO: MAL20020339TC
Period tidak teratur?
Keputihan?
Miss V gatal2 & berbau?
Miss V longgar?
Kurang keinginan seksual?
Badan letih & lesu?
MANFAAT UTAMA:
★ Tonik wanita selepas bersalin
★ Melancarkan perjalanan haid
★ Membantu meningkatkan kadar Vitamin C dalam tubuh yang melindungi kerosakan akibat radikal bebas dan menguatkan sendi
★ Mengurangkan keputihan
★ Mencantikkan kulit
★ Melambatkan proses penuaan
★ Anti inflamasi yang fungsinya meredakan radang
★ Penurun tekanan rendah
★ Menyediakan nutrisi untuk mata dan otak
★ Meningkatkan metabolisme tubuh dengan kandungan badan alaminya
★ Mendorong perbaikan struktur sel dalam tubuh
★ Meningkatkan serum alami kolestrol
★ Menghilangkan munculnya garis-garis halus di wajah
★ Meningkatkan dan menormalisasi fungsi hati dan ginjal
★ Mengembalikan keremajaan kulit
★ Meningkatkan energi non gula
★ Meningkatkan pencernaan
★ Bertindak sebagai antioksidan
★ Meningkatkan sistem kekebalan tubuh
★ Meningkatkan sistem peredaran darah yang sihat
★ Melebatkan rambut

INI PRODUK YANG LENGKAP UNTUK BANTU ANDA HILANGKAN KEPUTIHAN, PRODUK BESARKAN BREAST,
PRODUK BENTUKKAN BADAN, PRODUK NAIKKAN BONTOT, PRODUK YG MENJAGA BERAT BADAN, PRODUK
YANG CANTIKKAN KULIT...
CARA MAKAN :
============
SEBIJI SEHARI SELEPAS BREAKFAST...
SATU KOTAK ADA 30 KAPSUL SO STOK TAHAN SATU BULAN...
INGIN KESAN CEPAT ATAU MASALAH DALAMAN DAN MASALAH MISS V YG KRITIKAL???
BOLEH AMIK 2 BIJI SEHARI... AMIK 2 BIJI SEHINGGA KEADAAN ANDA KEMBALI
SIHAT DAN NORMAL,
KEMUDIAN MAINTAIN DENGAN MAKAN 1 BIJI SEHARI SAHAJA...
WAJIB MINUM AIR KOSONG 2 KE 3 LITER SEHARI UNTUK CUCI KOTORAN DALAM BADAN ANDA,,
TIME PERIOD BOLEH AMIK..
BREASTFEEDING DILARANG SAMA SEKALI KESIAN BABY NANTI XBOLE TIDO...
SEBAB TERLALU LARIS & JAMINAN ANDA PELANGGAN SETIA KERANA:
=============================
~ merapatkan/mengetatkan faraj
~ mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)
~ meningkatkan kemutan
~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku
~ merawat masalah kekeringan
~ menambahkan tenaga badan
~ merawat masalah keputihan dan sengugut
~ melancarkan peredaran darah
~ memecahkan lemak
~ merawat masalah kegatalan di miss V
~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj
~ melawaskan dan mengeluarkan angin
~ meringankan badan
~ Sesuai untuk wanita lepas bersalin normal/ceaser
~ menyembuhkan luka dalaman
~ Menghilangkan jerawat
~ sesuai bagi wanita yg sudah berkahwin dan anak dara
~rambut kerap gugr
~selalu berasa letih & wajah tidak bermaya
~Ingin memiliki zuriat
~memberi bentuk badan yang cantik & seksi
~menegang,menganjal,memontok kan payudara/punggung
p/s:
herba 100% tulen tanpa ada campuran lain & kesan lebih aktif & terbukti berkesan
ia berperanan menstabilkan hormon wanita
-------------------------------------------

Pengambilannya di-yakini selamat, Halal serta di-iktiraf oleh KKM dengan kepakaran pengilang bertaraf GMP.
Bagi wanita yang ingin tampil seperti ‘Wanita Baru’, pengambilannya mampu memberi kepuasan serta hasil yang mengagumkan dari hujung rambut ke hujung kaki.
*********************
1. PAYUDARA & PUNGGUNG
-Mengangkat & menganjalkan payudara serta punggung yang mengendur.
-Memantap, memadat & membesarkan payudara yang pertumbuhannya terbantut.
-Membentuk payudara & punggung yang lebih seksi.
-Mengekalkan kecantikan postur payudara & anti kedut.
2. KESIHATAN & KECANTIKAN
-Membekalkan tenaga & meingkatkan kadar libido (ketahanan).
-Mencegah & mengurangkan penyakit Migrain serta "mood swing".
-Mencantik, mencerahkan kulit serta anti kedut & atasi jerawat.
-Membantu memperbaiki simptom menopaus & hot flushes.
3. KUALITI FEMININ & SENSUALITI
-Membantu atasi masalah keputihan (White Discharge).
-Melegakan masalah senggugut & Mengatur haid tidak stabil.
-Mengetat & mengecutkan otot faraj /rahim (bagi wanita lepas bersalin).
-Atasi kekeringan / berair pada keintiman.
PENGAMBIL DIGALAKKAN
***************************
. Wanita berkahwin & tidak menyusui bayi
- Bagi mengelakkan pengecutan dan kekenduran payudara.
- Bantu mengekalkan postur tubuh menawan & sebagai penambah nutrien/khasiat bagi melambatkan proses menopause.
Wanita yang telah pun mengalami menopause.

Thursday, May 21, 2015

PRODUK KURUS YANG TERBUKTI BERKESAN! SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

PRODUK KURUS YANG TERBUKTI BERKESAN! SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

Salam semua, dah lama pula tak update blog kat sini.. sy nak update sikit testimoni untuk produk Slimrich ni. Before ni mmg dah bagi dah sikit  tp ni nak tambah pula.. hehe.. 



Testimoni Slimrich.. Mcm best je :)


Perubahan dalam masa 2 bulan... Wow


Banyak kurang tu sis... ;)Banyak kurang tu sis... ;)
Ini mmg superb....teramatlah berbeza
tengok gambar ke dah tau kurus hehhe

ni lagi satu customer lelaki... banyak beza tu...

Hilang 5.5kg dalam sebulan!
  
                          
 

Ni testimoni dari dia sendiri tau.. 11kg tu lost.. pergh

 


Ini via sms saja.. tp dekat sini pun boleh byk kan... 5kg dalam sebulan.. byk tu!



HEHE.. banyakkan testimoni... ni baru sikit ni... tak dan nak mengupload byk gila gmbr dengan internet "kura-kura" ni.. huhu... Tapi LAST BUT NOT LEAST.. Testimoni dari I sendiri tau... hahah (ngada sungguh).. Takde la.. bab2 produk kurus ni biarlah kita rasa sendiri dulu baru lah confident sikit nak jual iye dok.. hehehe... klu produk2 putih ni payah nak diri sendiri nak jadi testimoni sb dah mmg gitu kulit kitew dari dulu.. wlpun dah mencuba... hhahahaa (gelis nye)...

Tapi mmg produk Slimrich ni mmg BEST tau,.... Klu tak best. Takkan Artis pun nak cuba.. Korang boleh godek2 insta Jasmin Hamid. dia pernah promote Slimrich ni sana tau.. Patut la body Mantep gitu.. hehee....

Benci gila tengok gmbr makan sate tu.. nampak sgt pelahap hahahaha....
 So sesiapa yang berminat tu boleh lah kita contact2 ye.. Memang tak rugi tau cuba....
Bukan setakat kuruskan badan, kulit pun jadi cantik dan glowing2 gitu.. mcm makan colagen. somemore dia menstabilkan hormon dalam badan... so yang period tak teratur tu mmg teratur la lepas ni. hehehe.. ada juga kes yang lama tak pregnant tiba2 pregnant sb amalkan Slimrich ni tau...


Korang boleh contact sy secara SMS atau Whatsapp 012 7580997