Friday, August 19, 2016

bellyna coffee







BELLYNA HOT LADY SECRET COFFEE mengandungi ramuan herba terbaik seperti kacip fatimah, manjakani, serapat, mirifica lobata, mas cotek dan kolagen.

Sesuai diambil oleh anak dara, wanita dlm pantang, wanita yg dah berkahwin dan wanita berumur yg ingin cantik luar dan dalam..

Khasiat hot lady:
1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
4. Menganjalkan kulit yang melendut.
5. Melambatkan proses penuaan.
6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
9. Mengetatkan vagina.
10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkan pertumbuhan rambut
12. Menambah tenaga dan kecergasan
13. Mengatasi masalah sukar tidur
14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

Berminat? pm/sms/whatsapp 012 7580997


Thursday, July 28, 2016

GLOWING SPEED by DMS360 (24K GOLD

Bismillahirrahmannirrahim....

Nak skin mcm lalink kite nie tak???
Kalau nak....jom la grab GLOWINGSPEED...

GLOWING SPEED by DMS360 (24K GOLD VERSION)!!!!

Fungsi : .
✔menyihatkan kulit
✔membantu kelembapan kulit
✔menjaga kecerahan kulit
✔menghalang unsur pigmen hitam pada kulit
✔anti penuaan
✔anti kedutan
✔melindungi kulit dari UV
✔merawat masalah kulit
✔menegang dan menganjalkan kulit
✔meratakan tona kulit
✔menjadikan kulit lebih cerah berseri
✔memudarkan parut jerawat dan jeragat
✔wajah sentiasa anjal dan gebu tanpa perlu menggunakan bedak lagi.....

Pm @ whatsapp
📱0127580997

serumdms360



View on Instagram
Kalau pakai SET ASAS mana2 produk DMS 360 memang tak sah kalau tak pakai serum!

Apakah serum????
Bagaimana memakai SERUM???
Kenapa kena pakai SERUM???

★★Serum adalah cairan yang mempunyai zarah lebih kecil dari pelembab. Oleh itu serum amat cepat meresap ke dalam kulit dan memberi lebih cepat kesan pada kulit berbanding pelembab (moisturizer).

★★Dengan menggunakan serum kulit anda akan selembut dan selicin kulit bayi.

★★Serum dipakai selepas toner dan sebelum pelembab. Tetapi dengan serum DMS 360 anda tidak perlukan toner dan pelembab kerana semuanya telah cukup dirangkumkan di dalam set DMS 360.

★★Jadi pakej hebat DMS 360 dan serum adalah set lengkap untuk anda mendapatkan kulit yg lembut, lembab, licin, anjal dan cerah sekata.

Betul uolls kalau tak pakai serum mcm tak lengkap jew...best je kat kulit...rse sejuk jew...mana nak dapat kan???

READY STOCK !!!
Whatsapp 0127580997

dms360






Assalamualaikum....

Opssss sebelum tidur jangan lupa pakai serum glowing dms & krim malam dms.supaya esok pagi kulit kita lebih anjal,lembut & segar.

Kesan efektif seawal 7hari
Tiada pengelupasan
Tidak berminyak
Tidak melekit
Tidak mengandungi bahan kimia

Hanya sapuan nipis sahaja cukup memadai utk dapatkan hasil yang menakjubkan

Wsp 0127580997

serum stemcell dms360



Bismillahirrahmannirrahim...

MAGIC LA SERUM NI!!!
.
Woww!!
.
Fungsi :
.
💖 Menjadikan kulit 5x lebih anjal dan cerah berseri
💖 Menghilangkan kedutan dan garis halus
💖 Menegangkan kulit
💖 Menghilangkan eyebag
💖 Meneutralkan seterusnya merawat kulit rosak akibat kosmetik yg mengandungi bahan kimia
💖 Menjadikan wajah lebih awet muda
.
Tanpa suntikan
Tanpa telan-telan
Hanya sapu pada wajah
1 botol utk 3 hari penggunaan
.
Jom cuba..pasti x menyesal...
Wasap : 0127580997