Monday, January 30, 2012

SABUN SLIMMING AND FIRMING USA


BELIAN MINIMUM 3 KETUL RM20 TERMASUK POSLAJU
HARGA SEDOZEN (12 KETUL)RM5O TERMASUK POSTAGE


Slimming & Firming Gel Soap USA(Sabun Pelangsing Badan USA) ini dapat membantu mengurangkan selulit di pinggang dan punggung serta membantu menghilangkan rekahan supaya warna kulit kelihatan seragam. Ia sesuai digunakan setiap hari bagi menghilangkan kesan rekahan dan mengecilkan saiz badan.


Kebaikan Sabun Ini:
-Melangsingkan badan
-Menganjalkan kulit
-Mengurangkan selulit
-Melicin dan melembutkan kulit
-Membersih dan memudarkan tanda hitam pada kulit,celah paha dan ketiak.
-Memudarkan tanda rekahan (stretch mark) pada perut.
Cara Menggunakan:
1. Buat buih pekat (creamy type) menggunakan sedikit air.
2. Urut pada kawasan pinggang dan punggung dengan urutan dari bawah ke atas beberapa kali.
3. Biar seketika supaya herba dapat meresap ke dalam kulit.
4. Bilas dengan air bersih.
Amalkan sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Kesan yang luar biasa boleh dilihat selepas penggunaan selama sebulan.
Saiz Sabun: 4.5cm x 4cm. Tebal = 2cm.
Cara lain dapat membantu membuang selulit?Sabunlah badan anda dengan Sabun pelangsing Badan ini ianya dapat membantu melancarkan darah dan kurangi selulit disamping menghaluskan kulit tubuh badan. Lakukan semasa anda mandi.Jadikan ianya amalan harian.
Menyabun pada perut.paha atau bahagian -bahagian yang cenderung mengalami benjolan lemak atau selulit- -setiap hari dengan sabun pelangsingan badan .
Gunakanlah sabun pelangsing badan ini untuk mencegah timbulnya selulit disamping membuang lemak lama.


PRODUK TERLARIS DIPASARAN


TESTIMONI PENGGUNA
Saya nak cerita dengan anda semua pengalaman memakai Sabun Pelangsing Badan USA ,saya amat berpuas hati.Berkesan.
Memang tak perasan pada mulanya,tapi bila dah sarung baju/ seluar dah longgar,suami dan kawan-kawan tegur dah lawa dan kecik badan dari dulu..barulah saya ambil hal.
Sesudah 3 minggu memakainya,badan memang susut,lengan ,paha,perut dah tak buncit ketara malah rasa lemak di pelipat pinggang makin kurang,ukur lilit kat punggung pun dan semakin turun cm nya.Pakai baju /seluar rasa longgar. Dan hal yang amat teruja ,stretchmark /rekahan kat perut Lepas bersalin dah makin pudar.suka dan happy sangat.
Sekarang masih teruskan lagi.
Berita baik utk ibu-ibu terutama yang menyusu bayi yg tengah mencari produk utk buang rekahan di perut, nak ramping pinggul dan pinggang. Nak kecikkan lengan atau paha rasanya sabun Pelangsing Badan USA ini sesuai sekali.


Ada yang nak share testimoni:) akak..=)
hehe bgtau kt kwn2 :D
anis guna pun mujarab..dlu sluar jeans ketat sgt2 ngan anis sampai xleh masuk..slps guna sabun tuh slama 1bln,,pakai sluar jeans tuh dah muat dah =D tambah2 pulak ade cousin kata nampak smakin kurus time 1st day raya aritu..hepy betol! hehe

4 comments:

all about us-gselin said...

akkk...sya nk yg nie...
cmner sy nk beli yer...

shahira nabila shera said...

mcm mna sya nk oder sbun ni yee,tlg sya bg thu cra2 untk sy oder....

RzhnaAbdullah said...

Ada stok x sekarang ni?

nur atiqah said...

1.apekah kesan jika kita berhenti mgguna sabun ini?
2.adakah sabun ini sesuai utk semua peringkat usia?

Post a Comment