Monday, January 30, 2012

THANYAPORN

 


 

THANYAPORN


 

PROMOSI TERMURAH THANYAPORN KINI RM60 SAHAJA!!

PROMOSI THANYAPORN TERHEBAT!!!
DAPATKAN THANYAPORN
DENGAN HARGA RM 60 BERMULA 
SEKARANG
DAPATKAN SEGERA!!!!!

Info Produk :
Pueraria Mirifica - Thanyaporn Breast Enlargement & Anti-Cancer

Harga Semasa :

1 botol  RM60  

Postage:
FREE POSLAJU
****************************** ************************


------------------------------ ------------------------------ -------------------------
FB : Aliza Kasran
------------------------------ ------------------------------ -------------------------

INI ADALAH THANYAPORN ORIGINAL !!
sesuai juga untuk yang belum berkahwin...

THANYAPORN BUKAN SEKADAR MEMANTAPKAN SAIZ PAYUDARA TETAPI JUGA MENJAGA DARI RAMBUT SAMPAI HUJUNG KAKI SESEORANG PEREMPUAN...........

Apa Pula Kata Mereka
Yang Menggunakannya ?


PENGGUNA 1 : jaja_aimin - i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de.... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-)

PENGGUNA 2 : adnil -dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.


PENGGUNA 3
: narcolepcy - kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akan segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dalam shj tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya
PENGGUNA 4 : catalina- salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:

PENGGUNA 5 : olaolie-salam,saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....

PENGGUNA 6
: erika ,ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee...mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss...

PENGGUNA 7
: comel1878 - baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan...

PENGGUNA 8
: xxxx - Ipoh. Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

PENGGUNA 9
: xxxxx - Alor Star. Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri

PENGGUNA 10
: kam - i rasa mcm dah nampak kesan my pd dah firm skit pastu my fren ada tegur ckp mcm besar skit la.

PENGGUNA 11
: Ginea - wah..wah..best..kali ni makan ikut saranan baru nampak kesan. ni botol yg ke 2.

PENGGUNA 12
: Erin - kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2? dan masalah period kte da pulih !!

APA ITU THANYAPORN...
thanyaporn adalah produk berasaskan herba pueraria mirifica. 
ia adalah sejenis produk herba yang digunakan untuk kecantikan payudara dan pinggul agar kelihatan montok dan tegang.Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara. montok dan menggiurkan seperti yang d iidamkan setiap wanita. Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman.


Mengapa Thanyaporn Breast Capsule dan bukannya yang lain?:

* Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand.
* Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri.
* Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain.
* Kualiti yang tinggi.

Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.



Antara kebaikannya adalah :

KULIT
*menganjalkan kulit yang telah melendut
*menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
*mengurangkan garis² halus
*mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
*menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
*menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
*melembutkan kulit agar kurang kasar dan kering
*merawat jerawat dari dalam
*mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
*mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
*melambatkan proses penuaan secara berkesan


KUKU
*mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
*menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
*meningkat dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
*kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat


RAMBUT
*mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
* mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
*menggalakkan pertumbuhan rambut baru
*melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
*menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat


BADAN
*melangsingkan badan dengan mempertingkatkan jisim badan tanpa lemak
*membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
*mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan


PAYUDARA & PUNGGUNG
*mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
*memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
*membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yg terbantut

RAHIM DAN VAGINA
 

* mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
 
*merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
 
*merawat keputihan dan
 masalah haid yang tidak teratur
* melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
* menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
 
*menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
 
*menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.

Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya.
 

Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin
 

KESIHATAN 

*Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
*mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
*membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
*mengurangkan penyakit diabetis dan
 tekanan darah tinggi
*mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
* menghalang ”mood swing” akibat kekurangan estrogen dalam tubuh Jika tahap hormon di dalam badan semakin merosot, MAKA….
 

Akibat dari penurunan tahap kolagen dan serangan radikal bebas melemahkan dan mengurai serat kolagen di dalam epidermis. Pengurangan proteoglikan juga telah mengakibatkan serat kolagen jadi tidak sekata dan terganggu. Ini mengakibatkan kulit hilang keanjalan dan struktur kulit terjejas menyebabkan keadaan kulit jadi melendut dan garis-garis serta kedutan akan terbentuk.

Peningkatan kadar hormon estrogen akan menggalakkan peningkatan proteoglikan supaya dapat mengekalkan kalgen dalam susunan yang sekata, ini menjadikan keadaan kulit kembali anjal dan dapat menghilangkan garis-garis halus dan kedutan. Sebanyak 75% daripada tisu kulit manusia terdiri daripada kolagen yang penting untuk mengekalkan kelembutan dan keanjalan kulit. Kolagen berperanan besar dalam menjadikan kulit licin, anjal dan berseri, seperti semasa kulit kita di usia remaja.
 

Namun, penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun. Dan selepas usia 50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada.
 Masalah kulit kering, tidak bermaya, berkedut, dan melendut, keguguran rambut dan tidak bermaya, kuku yang lemah dan mudah rapuh, adalah disebabkan oleh pengurangan tahap kolagen dalam badan. 

Penurunan kolagen juga menyebabkan kehilangan jisim badan tanpa lemak yang mengakibatkan penurunan metabolisma badan, maka peningkatan
 berat badan tanpa peningkatan di dalam pengambilan makanan akan terjadi. Semua ini disebabkan oleh kemerosotan tahap hormon di dalam badan. 

Akibat dari kemerosotan dan kekurangan penghasilan kadar estrogen di dalam badan kerana semakin meningkatnya usia, akan merubah bentuk badan seseorang wanita. Selain dari faktor usia,
 melahirkan anak dan cara pemakanan juga menjadi antara penyebab utama kepada perubahan bentuk badan manusia. 

Kesan Penggunaan:

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci.
 Jika anda 
mahukan hasil yang lebih cepat, anda boleh menggabungkan pengambilan kapsul ini dengan breast firming soap USA.
------------------------------ ------------------------------ ----------------------------

Cadangan Pengambilan:

1 biji sehari selepas sarapan pagi.
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)
Sebotol adalah untuk pemakanan 2 bulan

* Sekiranya kesannya tidak jelas dalam masa 2-3 minggu, boleh ambil 2 kapsul sehari (pagi after breakfast dan malam before tidur)
*Jangan ambil kapsul time period. Sebab kapsul ini berasaskan estrogen..Sudah tentu ia akan konflikkan dengan hormon dalam badan masa period
*Pregnant women dan ibu menyusukan anak tidak digalakkan


PAYUDARA AKAN MEMBESAR SEHINGGA 3 INCI ????

Ya, telah ramai yang berjaya dengan selamat setelah menggunakan kapsul ini secara berterusan. 


Anda Bila Lagi??

------------------------------ ------------------------------ ----------------------------
Info Kami :

Kami adalah pengimport utama produk Thanyaporn dari Thailand

Kami mengambil produk ini terus daripada kilang asal Thanyaporn iaitu di Udon Thani, Thailand.

Jadi tidak hairanlah mengapa kami boleh menjual produk ini pada harga yang murah iaitu RM 65 + Kos Penghantaran sedangkan penjual lain di internet menjualnya pada harga RM80 hingga RM130 sebotol!!!

Herbal Thanyaporn Co, Ltd ditubuhkan oleh keluarga Thai, yang mempunyai 25 tahun pengalaman dalam industri herba Thai, yang kami mahu adalah kelainan Thailand membina jamu dikenali secara meluas dan menguntungkan pengguna baik di dalam negeri atau pasaran luar negeri.

------------------------------ ------------------------------ ----------------------------

Info Halal :

Kilang Thanyaporn

Thanyaporn dihasilkan dengan begitu teliti dan kilangnya mendapat pengiktirafan GMP (Good Manufacturing Product ).


Semua produk daripada Thanyaporn Co, Ltd mendapat kelulusan FDA dan Halal.


------------------------------ ------------------------------ ----------------------------

TESTIMONI PENGGUNA...



Mereka Berjaya !!

------------------------------ ------------------------------ ----------------------------
Apa Pula Kata Mereka 
Yang Menggunakannya ?

1) sya dah try test.. mmg power.. lepasi 2 minggu.. asben akan berpuashati n akan sentiasa geram jerk..tak sabar nak tunggu balik umah.. hahahahaahah.. kekdg kat tmpt kejer pun still lg leh sms kat hp tgh geram..geram sgt katanya... 

so nak kata apa lagik ek... komen +ve..

OLEH : ZAZALIZA
------------------------------ ------------------------------ ---------------------------
2)oo..wanna pon da try ambek 2biji...mmg nmpk kesan..denyut pon makin kencang!!
nmpk perubahan pd bentuk lebih bulat n firm la...
rasenye cm kene tukar cup nih..
mmg nmpk lain la pas tmbh dos...

OLEH : WANNA

------------------------------ ------------------------------ -------------------------
3)urmmm.. mmg nmpk hasilnye
sesape yg nak terai... jgn takot ek
korg akan nmpk keberhasilannye
insya allah.. pomot sikit
 
tp mmg sgt2 puas ati

OLEH : CEMPAKALADY
------------------------------ ------------------------------ ------------------------
OLEH : SYASAMIN

I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee
------------------------------ ------------------------------ -------------------------





1 comments:

man tong said...

potensi income rm100 - rm1,000. sapa yg tak nak kan

http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/DuitVia

Post a Comment