Thursday, July 18, 2013

Arche Pearl Cream.


Rahsia Kecantikan Erin Malek - ayat poyo yang tak pernah habis - Krim Arche Pearl Cream.


Krim ini sangat-sangat popular sekarang.

KRIM ARCHE
KRIM JERAWAT + JERAGAT
15 GRAM RM 25.00 TERMASUK POSLAJU

KEBAIKKAN :-
jerawat,
freckles,
melasme,
parut jerawat
bintik gelap.

kini boleh didapati di seluruh dunia bagi keberkesanannya .The Arche krim dikenali untuk keberkesanan kulit pemutihan. Ia bukan sahaja menyediakan pemakainya perlindungan UV, tetapi juga penawar kulit yang mempunyai bintik hitam di atasnya. Atas sebab ini ia adalah sangat popular bukan sahaja di kalangan wanita, tetapi juga di kalangan orang-orang yang keluar dan bekerja di luar.

Perkara yang amat berkesan dan unik tentang krim Arche adalah keupayaannya untuk mengawal jerawat. Arche adalah yang terbaik untuk kulit terdedah jerawat dan ia bukan sahaja mengawal jerawat, ia memastikan bahawa jerawat tidak meninggalkan parut jerawat dan juga bahawa jerawat tidak pernah kembali lagi. Ini membezakannya daripada semua krim jerawat Thai yang lain.

Penerangan Produk:
Kualiti kecemerlangan, formula pekat, krim tulen mutiara dengan populariti yang paling di rantau Asia, dikeluarkan di bawah 3 jari tanda penjanaan, yang terdiri daripada 3 ciri-ciri istimewa seperti berikut:

1. Untuk menghapuskan jerawat, freckles, melasme dan bintik gelap dengan berkesan.
2. Untuk whitens kulit dan menghilangkan kedut.
3. Boleh digunakan sebagai krim asas untuk perlindungan matahari muka, jerawat mencegah, freckles, melasme, dan bintik gelap daripada berulang.
Khas apabila anda terus menggunakan ia kerap setiap hari, anda akan 100% dipastikan keberkesanannya dalam jerawat, freckles, melasme dan gelap tempat rawatan untuk kulit yang lebih cerah dan lebih cantik. Sesuai untuk kedua-dua lelaki dan wanita.

cara guna, pakai seluruh muka setiap malam sahaja...

0 comments:

Post a Comment